Kőbányán tudtok ajánlani orvost aki végez abortuszt?
http://www.youtube.com/results?search_query=mama+%C3%A9n+sze..
Jéghideg a vas
A lábamhoz ér
Olyan nedves a padló
Ahogy folyik a vér
Ez az elsõ perc
Hogy itt vagyok
Mama, te félsz
Még nem tudom, miért
Hát nem azért jöttünk
Hogy boldogan éljünk
Nyílik az ajtó
Ki ez az ember
Mit akar tõlem
Mama, hova visz engem
Tényleg ennyi lenne egy élet
Mama, miért hagyod, hidd el
É n szeretlek téged
Miért nem megyünk
Együtt az úton
Ha megölsz nem lesz könnyebb
Azt hiszed, hogy még nem élek
Pedig, ha tudnád
Hogy mindent látok
Mindent érzek
Miért nem megyünk együtt az úton
Azzal, hogy megölsz, nem lesz könnyebb
Mama, te félsz
Most már tudom, hogy miért
Mert meg akarsz ölni
Te így akarsz élni
Ez egy õrült világ
Ahol az anya a fiát
Eldobja magától
Kitépi magából
Kérlek, ne ölj meg
Ez az elsõ perc, hogy itt vagyok
Remélem a kérdező már nem néz vissza erre az oldalra. Azt kell mondjam, hogy borzasztóan kegyetlenek vagytok, hogy ennél csúnyább szót ne mondjak.
Ez a szerencsétlen, aki a kérdést kiírta, nyilván nagyon fiatal, tapasztalatlan, és egyszál maga van a gondjával. Ha nem így lenne, nem tett volna fel egy olyan kérdést, ami tökéletes tájékozatlanságra utal.
Nyilván nem úgy döntött a gyereke sorsáról, hogy a pozitív teszt láttán feldobott egy tízest: ha fej, marad a gyerek, ha írás lesz, akkor jöhet az abortusz.
Tanácsot, és válaszokat kért egy egyértelmű kérdésre. Nem véleményeket kívülállóktól, és vadidegenektől arra, hogy az ő élete, ebben a pillanatban alkalmas-e egy új élet fogadására. Honnan tudjátok, hogy mióta gyötrődik a döntésén?? Honnan tudjátok, hogy milyen körülmények között él, miért kellett így döntenie?? Honnan tudjátok, hogy nem sírja-e át minden éjszakáját a műtétig, és még nagyon sokáig utána? MIÉRT NEM ELKÉPZELHETŐ, HOGY MOST MÉGSEM DÖNTHET MÁSKÉNT? Számotokra ez mitől elképzelhetetlen? Mitől bűn? Miért kell még szándékosan keresztre feszíteni is azt, aki kénytelen lesz ezentúl egy meg nem született kisgyerek emlékével élni??
Jogotok lenne pálcát törni felette, ha bármit, akár csak a korát tudnátok. De nem tudtok róla semmit!! Semmit, azon kívül, hogy egy terhes nő, aki nem tudja vállalni a gyerekét. Igen, neki összejött, szemben azzal a sokezer nővel, akik minden hónapban sírógörcsöt kapnak attól, hogy már megint megjött... De attól, hogy más az életét adná egy gyerekért, nem okvetlenül szörnyeteg az, aki nem tud MOST életet adni egy gyereknek. És nem az a fő gond amit írtatok. Itt írhat bárki bármit, ez az oldal erre van kitalálva. A fő gond az, hogy NEM EZT KÉRDEZTE. Neki most nincs alternatívája. Nem fogjátok sem ti, sem a naponta tesztelő meddő nők, sem a családsegítők, sem a Jóisten eltartani a gyerekét. Nem lesz fedél a feje felett attól, hogy megnézi a "Néma sikoly"-t. Nem lesz a gyerekének sem ruhája, sem ennivalója attól, hogy más szeretne gyereket, vagy álmatlan éjszakái vannak egy elvesztett gyerek miatt.
Négy gyerekem van, imádom őket, az életemet adnám értük. És volt abortuszom is. Nem azért, mert egy érzéketlen barom vagyok, hanem azért, mert AKKOR képtelenség lett volna egy gyereket vállalnom. És a mai napig úgy érzem, hogy akkor jól döntöttem. Ugyanis senki nem éli az én "tükörkép" életemet, ahol megnézhetném, hogy társ, otthon, és munka nélkül, most mennyire lennék boldog egy véletlenül besikeredett, senki által nem várt gyerekkel.
Bocsánat, de Ti nem csak kegyetlenek vagytok, ahogy az egyik előttem szóló írta, hanem ostobák is.
Senki nem kérdezte, hogy ki mit gondol az abortuszról, hanem a kérdező SEGÍTSÉGET kért! Olyan nehéz ezt felfogni??? Én csak remélni tudom, hogy soha nem leszek arra kényszerülve, hogy abortuszra menjek, mert jelenleg én is elképzelhetetlennek tartom, de senki ne felejtse el, hogy SENKI nem tudhatja, hogy számára mit hoz a holnap!
Kérdező, ha még olvasod, remélem, tudtunk valamit segíteni is, az Egészségházba nyugodtan elmehetsz, nem Te leszel az első eset egyik doki praxisában sem, aki abortuszt kér!
"hanem a kérdező SEGÍTSÉGET kért"
Ugye én is kérhetek segítséget, írhatok ki olyan kérédést, hogy "El kéne intézni az egyik kollégámat,aki ki akar túrni a cégből, nem tud valaki egy megfizethető bérgyilkost Kőbányán?"
Egyébként meg továbbra is elhiszem, hogy nehéz helyzetben van, de ezt a szörnyűséget semmi nem igazolhatja. És érdekes van olyan nő, aki igen nehéz helyzetben sem képes ilyet tenni, meg olyan is, aki megteszi, aztán azt mondja, hogy bár ne tette volna, az egyik kommentelő pont ilyen volt,egy hete volt abortusza, rá már csak igazán nem mondhatod, hogy offol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!