Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülnétek velem a csodának?

Örülnétek velem a csodának?

Figyelt kérdés

Csajok ezt nem fogjátok el hinni! Rengeteget irogattam ide én is. 3 éve próbálkozunk, 33 éves vagyok és ma egy hatalmas pozitivat teszteltem. 2 sikertelen lombikon vagyunk tul és már nem is számitottam rá, hogy én valaha látok + tesztet. Egyböl ki jött a kontrol csík, majd le ugrik a tesztkazettárol. Ma vagyok a 38-ik napon.

Szerintem nekünk a Szabó Gyuri bácsi féle teakeverék segitett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek kitartás, látjátok, mindig van remény!!!!!!!!!!!

2011. júl. 17. 10:20
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A csomag ára postaköltséggel 16ezer ft volt. A csomagban van többféle tea. És tinktura. Le ven írva a dobozban a menete, hogyan kell inni, mi után mi jön. Csalán és diólevél teával kezdődik ez a méregtelenités. Nekünk izlettek a teák, nagyon finom aromásak. Nem érdemes meg venni a gyógynövény boltban mert igaz csak 160ft-bea kerül de még köszönő viszonyba sem volt egymással a két tea. Én is vettem (még mielőtt megrendeltem) és össze hasonlitottuk. Utána kölön van a nőnek és a férfinak is. Utána már csak a nőnek kell inni a fagyöngy tinkturát reggel és este. 3 uvegcsével van a csomagban. Én ekkor lettem terhes , mardt is belöle. Ez után irrigálni is kellett volna meg inni egy teát még. H apozitivat tesztelünk akkor meg az erdei málnalevél teát.

Ezeket be lehet külön szerezni de tényleg nem olyanok. Mindegyik gyógynövénynek meg vana leszedési ideje. Még az sem mindegy, hogy hónap melyik napján szedik le. Nekem így magyarázták. Szerintem egy 5-6 hónapos kura 15 ezerért egyeltalán nem sok.

Nagyon bízom benne, hogy tudok segiteni nektek is. Mert én sem hittem el, hogy ettöl majd terhes leszek. De nektek már itt az én példám. Nekem nem volt ilyen és még is megrendeltem. Ártani gondoltam nem árt, hátha segit elven voltam.

2011. aug. 27. 12:38
 42/46 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy részletesen leírtad!:)
2011. aug. 27. 13:34
 43/46 anonim ***** válasza:
Szia! GRATULA :) ezt igazán jó és izgi volt olvasni!! :)
2011. aug. 27. 17:51
 44/46 anonim ***** válasza:
A 07-17 16 órai válaszadó vagyok, szintén 3 éve próbálkozó vagyok és most hajnalban én is pozit teszteltem!! Viszont nem tudom elhinni és mivel egyszer volt már ilyen, hogy pozi teszt után megjött, most ezen parázok!!!! Főleg, hogy kevésbé fáj a cicim!!! Nagyon izgulok!!
2011. aug. 30. 03:08
 45/46 anonim válasza:
gratulállok neked is és ne gondolj arra hogy megjon,megkérdezhetem hogy spontánn jott nektek is ossze
2011. aug. 30. 10:24
 46/46 anonim ***** válasza:
Igen spontán jött össze, lehet, hogy az orvosnak mégis igaza volt, hogy fogynom kellene és akkor összejön, fogytam 10 kg és sikerült. (Persze ugyanennyi volt a súlyom, amikor elkezdtünk próbálkozni, mint most fogyás után). Most mentem volna a következő inszemre, csak azt vártam, hogy megjöjjön. Most már kezdek megnyugodni, éjjel még 1,5 órát nem bírtam aludni, annyira aggódtam, de most eldöntöttem, hogy nem aggódok, ha baj történik, akkor is baj lesz, ha idegeskedek, meg akkor is, ha nem. Úgyhogy előre kár aggódni. Jövő szerdán megyek orvoshoz, már alig várom!
2011. aug. 30. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!