Örülnétek velem a csodának?
Csajok ezt nem fogjátok el hinni! Rengeteget irogattam ide én is. 3 éve próbálkozunk, 33 éves vagyok és ma egy hatalmas pozitivat teszteltem. 2 sikertelen lombikon vagyunk tul és már nem is számitottam rá, hogy én valaha látok + tesztet. Egyböl ki jött a kontrol csík, majd le ugrik a tesztkazettárol. Ma vagyok a 38-ik napon.
Szerintem nekünk a Szabó Gyuri bácsi féle teakeverék segitett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek kitartás, látjátok, mindig van remény!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Csak be jelentkeztem a dokihoz mert jövő héten nyaralni megyünk. Csak belföldre, nem igen lenne semmi baj. De a férjem, nem is tudja fel fogni még most sem, hogy velünk is meg történt a csoda. Ő akarja nagyon tudni 100% -osan, hogy minden rendben van-e. Alig akart dolgozni engedni is.
Nem hittem, hogy egyszer majd én adok erőt annak akinek nem sikerül, mert eddig forditva volt. De látjátok én sem adtam fel. Minden hónapban csak reménykedtem. És meg lett az eredmény! Mindenkinek puszi!
Szia!
Igyad te is a Gyuribácsi féle teát! Nekem tuti, hogy az segitett! Meg látod neked is fog sikerülni!
Sziasztok!
Tegnap voltam orvosnál és már 9mm-es drágám. Még nincsen sziv hangja, 2 hét mulva kell vissza mennem. Most vagyok 5 hetes. De jó hejen van és szép szabájos a pete zsák is.
Sziasztok csajok!
Ma volt egy György teás kérdés, azért is emeltem ki a kérdésem.
meg azért, hogy el mondjam nektek, ma voltum UH-n és 35mm-es a kis drágám. Pénteken töltöm a 11-ik hetet!
Puszi mindenkinek és aki babára vár , régóta,ugyanezt kivánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!