Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülnétek velem a csodának?

Örülnétek velem a csodának?

Figyelt kérdés

Csajok ezt nem fogjátok el hinni! Rengeteget irogattam ide én is. 3 éve próbálkozunk, 33 éves vagyok és ma egy hatalmas pozitivat teszteltem. 2 sikertelen lombikon vagyunk tul és már nem is számitottam rá, hogy én valaha látok + tesztet. Egyböl ki jött a kontrol csík, majd le ugrik a tesztkazettárol. Ma vagyok a 38-ik napon.

Szerintem nekünk a Szabó Gyuri bácsi féle teakeverék segitett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek kitartás, látjátok, mindig van remény!!!!!!!!!!!

2011. júl. 17. 10:20
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak be jelentkeztem a dokihoz mert jövő héten nyaralni megyünk. Csak belföldre, nem igen lenne semmi baj. De a férjem, nem is tudja fel fogni még most sem, hogy velünk is meg történt a csoda. Ő akarja nagyon tudni 100% -osan, hogy minden rendben van-e. Alig akart dolgozni engedni is.

Nem hittem, hogy egyszer majd én adok erőt annak akinek nem sikerül, mert eddig forditva volt. De látjátok én sem adtam fel. Minden hónapban csak reménykedtem. És meg lett az eredmény! Mindenkinek puszi!

2011. júl. 18. 18:00
 22/46 anonim válasza:
szeretnék gratulálni mi is tulvagyunk 2 lombikon ami nem sikerult endometriozisom is van és 1 petevezetékem el van zárodva ha tudnád hogy orulok a sikerednek és erot adsz hogy nekem is sikerulhet egyszer és oromokben teli 9 honapot kivánok
2011. júl. 18. 18:20
 23/46 A kérdező kommentje:

Szia!

Igyad te is a Gyuribácsi féle teát! Nekem tuti, hogy az segitett! Meg látod neked is fog sikerülni!

2011. júl. 19. 19:31
 24/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2011. júl. 20. 17:59
 25/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap voltam orvosnál és már 9mm-es drágám. Még nincsen sziv hangja, 2 hét mulva kell vissza mennem. Most vagyok 5 hetes. De jó hejen van és szép szabájos a pete zsák is.

2011. júl. 22. 17:07
 26/46 anonim ***** válasza:
Még egyszer gratulálok :)
2011. júl. 22. 17:21
 27/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Ma volt egy György teás kérdés, azért is emeltem ki a kérdésem.

meg azért, hogy el mondjam nektek, ma voltum UH-n és 35mm-es a kis drágám. Pénteken töltöm a 11-ik hetet!

Puszi mindenkinek és aki babára vár , régóta,ugyanezt kivánom!

2011. aug. 24. 19:46
 28/46 A kérdező kommentje:
Csak akartam kiemelni, de valamiért nem engedi a gép.
2011. aug. 24. 19:49
 29/46 A kérdező kommentje:
Na most sikerült.
2011. aug. 26. 19:10
 30/46 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok a kisbabához és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!! :)
2011. aug. 26. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!