Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülnétek velem a csodának?

Örülnétek velem a csodának?

Figyelt kérdés

Csajok ezt nem fogjátok el hinni! Rengeteget irogattam ide én is. 3 éve próbálkozunk, 33 éves vagyok és ma egy hatalmas pozitivat teszteltem. 2 sikertelen lombikon vagyunk tul és már nem is számitottam rá, hogy én valaha látok + tesztet. Egyböl ki jött a kontrol csík, majd le ugrik a tesztkazettárol. Ma vagyok a 38-ik napon.

Szerintem nekünk a Szabó Gyuri bácsi féle teakeverék segitett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek kitartás, látjátok, mindig van remény!!!!!!!!!!!

2011. júl. 17. 10:20
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm.

Azért emeltem ki, mert szeretnék segiteni másnak is aki régóta vár babára. Azóta látom itt több kérdésben és válaszban, hogy el kezdték inni a György teát. Ezek után én biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz babája, aki issza a teát!

2011. aug. 26. 19:35
 32/46 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetném kedves kérdező, hogy hol lehet kapni ezt a teát? Esetleg herbáriában vagy egyéb üzletekben is?
2011. aug. 26. 19:40
 33/46 anonim ***** válasza:
Én érdeklődnék, hogy melyik teáját fogyasztottad? Utána néztem, rengeteg fajta van. :) Köszönöm előre is a választ!
2011. aug. 26. 20:16
 34/46 A kérdező kommentje:
Itt rendeltem a neten. A googl-be meg keresed: szabó György Bükkszentkereszt , vagy füvesember, ugy is kidobja. Találsz ott majd 2 cikket, két pár írja le az ő történetüket! Olvasd el! Sok sikert hozzá!
2011. aug. 26. 20:18
 35/46 A kérdező kommentje:
A babaváró csomagot rendeltem meg!
2011. aug. 26. 20:21
 36/46 A kérdező kommentje:

Nem találom én sem azt az oldalt ami alapján meg rendeltem, ahol írt két párrol egy cikket! De a teák között ott van a babaváró csomag meg lehet könnyedén rendelni! El is lehet olvasni mit tartalmaz a csomag és hogyan kell fogyasztani!

Mi az irrigálásig már el sem jutottunk, mert ugye terhes lettem. És ráadásul most gondolkodom, hogy mi január végén kezdtük el és közbe meg is álltunk vele mert közbe jött a lombik, és a teával nem tartottunk ott. De így is sikerült. Mindenkinek sok sikert hozzá!

2011. aug. 26. 20:29
 37/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!Nagyon jó ezt olvasni!!Én a napokban kaptam meg a tea csomagot de most épp menstruációm van így ha vége akkor nekikezdünk.Sok sikertelen hónapon vagyunk túl már kipróbáltunk mindent így én is bízom a szerencsében.
2011. aug. 26. 20:56
 38/46 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy sikerülni fog! neke egy fél petevezetővel és pici petefészekkel sikerült.

ugye milyen szép a csomag! Már nekem az olyan megnyugtaó volt. A férjem ment érte a postára, mire hazaértem mr itthol nézegette, ő ais annyira örült nekei mikor megérkezett mert olyan szép a csomagolás is. Olyan volt a férjem mint egy kisfiu. És olyan szorgalmasan itta ő is.

2011. aug. 26. 21:15
 39/46 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!Olyan jó ilyeneket olvasni!

6 hetes kismama

2011. aug. 26. 22:25
 40/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is szívből GRATULÁLOK!

Megkérdezhetem,hogy mit tartalmaz a csomag amit küldenek és mennyibe kerül?

2011. aug. 27. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!