Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti, örülnétek a helyemben?...

Ti, örülnétek a helyemben? Nagyon el vagyok szomorodva, mert most nem szeretnék babát!

Figyelt kérdés
28 éves,férjezett,3 gyerekes anyuka vagyok.A 3.gyermekem már nem volt tervezett.Sírtam is sokat amikor megtudtam,hogy terhes vagyok,de nem volt szivem elvetetni.Tavaly novemberig gyógyszert szedtem,de decemberben már a férjem nem kapta meg időben a fizetést,és nem birtunk gyógyszert venni,mérges is voltam,mondtam is neki,hogy így nem lesz semmi.Vettünk gumit és védekeztünk azzal,de volt,hogy csak a végén használtuk.Tudom,hogy ez meggondolatlan dolog,pláne ha az ember nem akar több gyereket,de akkor abban a pillanatban nem gondolkozik józanul az ember.Most január 10.ére vártam de semmi.(pár napig volt barnázásom csak )Most sem lenne szivel elvetetni,de úgy félek a terhességtől,meg a szüléstől is.Minden szülés után maradt rajtam kiló. Most ha megint az lennék akkor nem tudom ,hogy bírnám . Az utolsónál is a 6. hónaptól sírva keltem fel,és sírva feküdtem.A gerincem a medencém majd le szakadt. Segítségem nem nagyon van,mert a férjem reggeltől estig dolgozik. Áprilitol meg külföldre megy dolgozni.Most sírok,sírok és sírok. Nem merek tesztelni sem,nem akarom,hogy beigazolódjon.Muszály lesz tudom,de ugy el vagyok keseredve.
2011. jan. 24. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Pedig muszáj lesz csinálnod egy tesztet, mert csak sírsz meg sírsz holott lehet nem is lenne miért! Úgyhogy gyerünk csinálni hogy kiderüljön mi van!
2011. jan. 24. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:

én meg csak várok, várok, várok...és nemjön:((

Amúgy muszáj lenne egy tesztet venned, hogy beigazolódjon, nehogy kicsússz az időből, ha úgy gondolod, hogy mégsem tartod meg! Ez esetben sajnálom, hogy így alakult:(

2011. jan. 24. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy el vagy keseredve...

Lehet, hogy most egy páran le fognak hurrogni - de az a pici odabenn egy élet, egy olyan élet, amely hozzád tartozik...

És nem tehet arról, hogy a férjeddel gumi nélkül is játszadoztatok.

Biztos nehéz neked, de mi lenne, ha te lennél odabenn, akkor hogyan éreznél?

És őszintén: biztosan megtörténhet, hogy valaki fogamzásgátlók mellett terhes marad, még akkor is, ha teljesen betartja a szabályokat. De te ha nem akartál több gyereket, miért nem köttetted el egyszerűen magad?

Tudom, hogy most nem erre van szükséged, de egyszerűen felmerül az emberben olvasva a soraidat...

Tarts ki. Ha a nagyobb gyereked idősebb lesz, biztosan besegít majd a kicsikkel...

2011. jan. 24. 13:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudnám elveteni,de hogy hogyan fogom bírni egyedül azt nem tudom.
2011. jan. 24. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Én hiszek abban, hogy megadatik hozzá az erő. Nagyszülők? Rokonok?
2011. jan. 24. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet és akkor minden kiderül!

sok erőt kívánok

2011. jan. 24. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Biztatásotoknak meg lett az eredménye. Vettem tesztet az előbb és negatív lett.Nagyon örülök neki.Tanultam a hibámból. Ahogy megjön elkezdem szedni újra a gyógyszert.

Elköttetni nem akartam magam,mert fiatal vagyok még ahhoz,hogy kijelentsem magamról,hogy többet nem akarok. Annyira szeretem őket,hogy majd ha nagyobbak lesznek biztos lesz olyan időszak amikor vágyom még egyre.

Köszönöm a válaszokat.

2011. jan. 24. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nah, örülök, hogy így alakult, most már megnyugodhatsz:) Aztán legközelebb odafigyelni, és akkor nem lesznek kiborulások ;) :)
2011. jan. 24. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!