Ti, örülnétek a helyemben? Nagyon el vagyok szomorodva, mert most nem szeretnék babát!
én meg csak várok, várok, várok...és nemjön:((
Amúgy muszáj lenne egy tesztet venned, hogy beigazolódjon, nehogy kicsússz az időből, ha úgy gondolod, hogy mégsem tartod meg! Ez esetben sajnálom, hogy így alakult:(
Megértem, hogy el vagy keseredve...
Lehet, hogy most egy páran le fognak hurrogni - de az a pici odabenn egy élet, egy olyan élet, amely hozzád tartozik...
És nem tehet arról, hogy a férjeddel gumi nélkül is játszadoztatok.
Biztos nehéz neked, de mi lenne, ha te lennél odabenn, akkor hogyan éreznél?
És őszintén: biztosan megtörténhet, hogy valaki fogamzásgátlók mellett terhes marad, még akkor is, ha teljesen betartja a szabályokat. De te ha nem akartál több gyereket, miért nem köttetted el egyszerűen magad?
Tudom, hogy most nem erre van szükséged, de egyszerűen felmerül az emberben olvasva a soraidat...
Tarts ki. Ha a nagyobb gyereked idősebb lesz, biztosan besegít majd a kicsikkel...
Csinálj tesztet és akkor minden kiderül!
sok erőt kívánok
Biztatásotoknak meg lett az eredménye. Vettem tesztet az előbb és negatív lett.Nagyon örülök neki.Tanultam a hibámból. Ahogy megjön elkezdem szedni újra a gyógyszert.
Elköttetni nem akartam magam,mert fiatal vagyok még ahhoz,hogy kijelentsem magamról,hogy többet nem akarok. Annyira szeretem őket,hogy majd ha nagyobbak lesznek biztos lesz olyan időszak amikor vágyom még egyre.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!