Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülnétek velem a csodának?

Örülnétek velem a csodának?

Figyelt kérdés

Csajok ezt nem fogjátok el hinni! Rengeteget irogattam ide én is. 3 éve próbálkozunk, 33 éves vagyok és ma egy hatalmas pozitivat teszteltem. 2 sikertelen lombikon vagyunk tul és már nem is számitottam rá, hogy én valaha látok + tesztet. Egyböl ki jött a kontrol csík, majd le ugrik a tesztkazettárol. Ma vagyok a 38-ik napon.

Szerintem nekünk a Szabó Gyuri bácsi féle teakeverék segitett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek kitartás, látjátok, mindig van remény!!!!!!!!!!!

2011. júl. 17. 10:20
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon gratulálok sok boldogságot és boldog baba várását.
2011. júl. 17. 11:57
 12/46 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok és képzeld én is ma teszteltem pozitívat! Nekem áprilisban ment el a babám és most újra összejött!:D
2011. júl. 17. 13:18
 13/46 anonim ***** válasza:
Aza szabó gyuri bácsi féle teakeverék miből áll,????
2011. júl. 17. 14:31
 14/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! Olyan jó ilyet olvasni, mi is 3 éve próbálkozunk, nekem eddig csak egy inszemem volt. Én sem hiszek benne, hogy valaha sikerül, de örülök, hogy van még remény. Egyébként milyen probléma miatt nem sikerült eddig?
2011. júl. 17. 16:00
 15/46 anonim ***** válasza:
Sok szerettel gratulálok! Most k9vetkezik életed legizgalmasabb és legboldogabb időszaka.
2011. júl. 17. 16:51
 16/46 sumergo ***** válasza:

Nagyon örülök a babádnak, nekünk is az a tearendszer segített, aki nem ismerné, annak:

[link]

23+6 hkm

2011. júl. 17. 17:58
 17/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi Sumergó! Igen ez a teakeverék segitett szerintem a leg többet. Semmien ilyen dolgot nem tudtam be tartani, kivéve a teázást. Most jártam a tinktura részénél. Az utolsót már el sem tudtamkezdeni. Mostmár a málnalevél teát isom majd csak.

Nekem az egyik petevezetőm nem áttjárható, a másik pedig kisebb és nem is jó hejen van. Plusz endometriózisom is van. És lássatok csodát sikerült természetesen. Még most sem tudom el hinni.

Csak azt nem tudom mostmár a munkahejemmel mit csináljak. Megmondani nem akarnámde muszály leszek. Mert elég stresszes és nagyon rohangálós a munkám.

Mégegyszer köszi mindenkinek. Hihetetlen, hogy most én vagyok a pozitív tesztes közülünk. Mindenkinek kitartást!

2011. júl. 17. 18:39
 18/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Mi is lassan 2 éve próbálkozunk és a Te példád az,ami Nekem erőt ad..!!!
2011. júl. 17. 20:23
 19/46 anonim ***** válasza:

Gratulálok és nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok Nektek!

39 hetes kismama

2011. júl. 18. 05:23
 20/46 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből Gratulálok! :)

Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek.

Írj ha voltál dokinál.

2011. júl. 18. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!