Örülnétek velem a csodának?
Csajok ezt nem fogjátok el hinni! Rengeteget irogattam ide én is. 3 éve próbálkozunk, 33 éves vagyok és ma egy hatalmas pozitivat teszteltem. 2 sikertelen lombikon vagyunk tul és már nem is számitottam rá, hogy én valaha látok + tesztet. Egyböl ki jött a kontrol csík, majd le ugrik a tesztkazettárol. Ma vagyok a 38-ik napon.
Szerintem nekünk a Szabó Gyuri bácsi féle teakeverék segitett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek kitartás, látjátok, mindig van remény!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök a babádnak, nekünk is az a tearendszer segített, aki nem ismerné, annak:
23+6 hkm
Sziasztok!
Köszi Sumergó! Igen ez a teakeverék segitett szerintem a leg többet. Semmien ilyen dolgot nem tudtam be tartani, kivéve a teázást. Most jártam a tinktura részénél. Az utolsót már el sem tudtamkezdeni. Mostmár a málnalevél teát isom majd csak.
Nekem az egyik petevezetőm nem áttjárható, a másik pedig kisebb és nem is jó hejen van. Plusz endometriózisom is van. És lássatok csodát sikerült természetesen. Még most sem tudom el hinni.
Csak azt nem tudom mostmár a munkahejemmel mit csináljak. Megmondani nem akarnámde muszály leszek. Mert elég stresszes és nagyon rohangálós a munkám.
Mégegyszer köszi mindenkinek. Hihetetlen, hogy most én vagyok a pozitív tesztes közülünk. Mindenkinek kitartást!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok Nektek!
39 hetes kismama
Tiszta szívből Gratulálok! :)
Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek.
Írj ha voltál dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!