Milyen hamar érezni, hogy van valaki a pocakban?
Ha a terhességi tünetekre gondolsz, akkor az 5-6. hét körül, ha a baba mozgására, akkor a 17. héten.
2008. febr. 28. 13:46
2/10 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok, hogy mikor mozdult meg először, hanem hány hetesen éreztétek, hogy sikerült-e a baba.Van-e olyan, aki már a nem várt mensi előtt is érzett valamit? Köszönöm.
Kb. a menzi kimaradása körül kezdtem érezni a tüneteket, amik hasonlítottak a menzi előtti has- és derékfájáshoz, így először nem is voltam benne biztos, hogy baba van a dologban. Aztán később a 7. hét körül kezdődött a hányingeres időszak.
2008. febr. 28. 13:55
4/10 A kérdező kommentje:
Még van egy hét a mensiig, de minden tünet megvan! Ovu mikroszkóp a középidőben nem mutatott peteérést. Most meg van valami rózsaszínes folyás. Lehet, hogy van baba?
Minden elképzelhető! Nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek. Ha kimarad a menzid tesztelj!
2008. febr. 28. 14:16
A nem várt mensi előtt két nappal ültem a kanapén és egyszer csak mint egy sugallat bevillant,laknak a pocakban.:)
Először hittem is,meg nem is,hogy ezt így megérzik a mamák,de nem tévedtem.:)
Ennek ellenére csak 5 nap késés után csináltam tesztet.
A következő babánál már hinni fogok az anyai megérzéseknek.:)
Szorítok!
23 hetes kismami
2008. febr. 28. 14:22
Szia!Én a mensim előtt egy héttel éreztem,hogy nagyon fáj,és érzékeny a mellem.Mivel ez a második terhességem volt,sejtettem,hogy mi van.Rohantam a patikába,csináltam egy tesztet,és most 20hetes terhes vagyok.Remélem segítettem.Drukkolok.Minden jót.
2008. febr. 28. 15:41
én nem éreztem semmit.Csak azt hogy mindjárt megjön, fájt a cicim a hasam, derekam, a szokásos..ennyi..persze nem jött meg terhes lettem:)de ha nem csináltam volna tesztet akkor nem veszem észre hogy terhes vagyok..szóval semmi extra érzés az első időkben..
2008. febr. 28. 16:07
szia.
Háát én a nyagyon ritka esetek közé tartozom azt hiszem.Mi is rágyúrtunk a félidőre,és komolyan mondom én már 3 nappal később tudtam,hogy sikerült.:)
Nem fájt a cicim,nem volt semmi bajom,csak sokat szurkált a méhem,és olyan kemény volt az alhasam.Jól éreztem.5 nap késés után pozitív tesz:)Most 14 hetes:)
2008. febr. 28. 16:51
Szia,
Sok nőnél mint nálam is a cici már 3 hetesen feszült és nőtt, tehát mire megtudtam pontosan a tesztből, hogy sikerült, titkon már biztos voltam benne, hogy valami más.Érzed, hogy valami megváltozik.Én azóta is olyan vagyok, mintha egy üvegpapíron keresztül nézném a világot, kicsit lelassulva nyugodt békés mosollyal az arcomon.Csodás érzés :o)
Egy kalappal....
16 hetes kismami
2008. febr. 28. 22:28
Kapcsolódó kérdések: