Mikor kezdtétek először érezni a picurka csuklását a pocakban? És kb mennyi ideig csuklik, és milyen sűrün?
szia!
én már a 20. hét körül éreztem a csuklását. össze sem lehet hasonlítani mással, az az igazi "hukk.. hukk.." ritmus :) a férjem is érzte, ha a hasamra tette a kezét. aztán ez fokozódott és a végén már naponta többször és igen hosszan (akár fél órán át is) csuklott. állítólag ilyenkor mohón isszák a magzatvizet és a tüdő is készül a kinti melóra.
egyébként az én babám, miután megszületett, ugyanúgy folytatta a csuklásokat. csak most hangot is ad a művelethez :)
Én a 25.hét körül éreztem egy hét alatt kétszer. Aztán hetekig semmi. Most 2-3 hete megint érzem, naponta kb 1-2-szer max 2 percig. Úgy sajnálom olyankor... :(
Amikor először éreztem a csuklását, annyira akartam rajta segíteni, hogy ittam egy pohár vizet :D :D
Üdv, 37 heteske.
Szia!
Én 25, ha jól emlékszem. Rövidd ideig tartott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!