Ha csuklik a baba a pocakban akkor az milyen érzés vagyis mit lehet érezni?
Figyelt kérdés
27+1 vagyok de nem tudom hogy az milyen lehet gondolom azért mert még nem éreztem!2010. aug. 25. 20:31
1/5 anonim válasza:
Tuti fel fogod ismerni! :-) 28 hetesen éreztem először, nem lehet összetéveszteni semmivel. Pár percen keresztül ütemes rángás, egy ponton. Nekem azóta napi 2-3szor is csuklik.
2/5 anonim válasza:
Igen felismerhető.Ütemesen egy pontba csuklik.Az első terhességemnél az én babám is rengetegett csuklott.Azt mondják jó étvágyú lesz.Nálunk bevált.
3/5 anonim válasza:
én 30 hetesen éreztem előszőr, olyan mint a szívverésed csak a pocakban, meg fogod ismerni, én megijedtem előszőr, aztán rájöttem, hogy ez a csuklás. :-) Azóta napi 3-4-szer csuklik manó. Remélem igaz a jó étvágy. :-) első baba lesz még nincs tapasztalat.
4/5 anonim válasza:
Én nem nagyon vettem észre először azt hittem mocorog, de ha figyeled tényleg nem lehet összekeverni, ritmusos "mozgás" egy helyen. Nagyon kis cukik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:))) Na akkor elkezdem figyelgetni,de mintha egyszer már ilyen ütemes dolgot éreztem volna kb 1-2 hete még furcsáltam is milyen ütemesen rúg,de azóta nem csinálta!!
2010. aug. 26. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!