Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vissza menjek így kontrollra?

Vissza menjek így kontrollra?

Figyelt kérdés
Három hete kórházba kerültem mert begörcsöltem és azt hitték méhnyaki terhességem van de szerencsére mint utóbb kiderült nem az volt. Egy 12*6mm-es folyadéktartalmú képletet láttak a méhnyakban ami pár nap kórházi megfigyelés alatt kisebb lett és lejjebb ment. A havi vérzésem után kell kontrollra menni. A havim csütörtökön megjött,de pénteken este már nem volt semmi. Szombaton egész nap fájt a hasam, vasárnap volt egy kis vérzésem. Ma már csak kb5-8 óránként van egy pöttynyi. Szerintetek holnap visszamehetek kontrollra? Sajnos megint kezdődnek azok a tünetek mint amik pár hete voltak, Görcsök, hányinger,és az is aggasztó hogy már jó pár hónapja nagyon kevés a mensim, és mivel "babaprojekt" van félő hogy nem lesz egyszerű teherbe esnem.
2011. júl. 11. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképpen menj vissza kontrollra, hiszen ez nem normális dolog! Kívánom, hogy minden rendben legyen és mihamarabb teherbe ess!
2011. júl. 11. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj vissza. Lehet, h az a folyadéktartalmú valami elzárja a vér útját és azért fáj a hasad, mert nehezen ürülnek a levált méhnyálkahártya darabkák.
2011. júl. 11. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj vissza mindenképpen.És remélem,hogy minnél hamarabb sikerül a babó!:)))
2011. júl. 11. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Már nagyon ideges vagyok hogy minden rendben van-e. Holnap elmegyek a dokihoz remélem nem küld el bár elég rendes volt velem. Nem a magánrendelésére járok hanem SZTK-ba. De ha valami gond van tuti a magánrendelésére fogok járni. Sajnos míg kórházban voltam némelyik beteggel úgy bántak(velem rendesek voltak), hogy én inkább elbújtam volna valahova csak ne kelljen hallanom. Remélem holnap megvizsgál és nem kell még egy hetet várnom rá, mert már megőrülök a bizonytalanságban. Már rémálmaim is voltak,hogy rákos vagyok meg ilyenek. Jajj már nagyon kész vagyok!
2011. júl. 11. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!