Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?
nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra.
Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz.
Sajnálom,hogy így alakult!
Minden jót!
kontrollra 6 hét után kell visszmenni nekem legalábbis mind a kétszer 6 hét volt volt aki azt mondta hgoy 4 hét után rendelték vissza.
a mensim előszőr 7 hét után jött meg másodszor pedig a babuci jelentkezett, aki most a napokba fog megszületni várhatóan
első vagyok. Mi 4 hetet vártunk műtét után a sexel!
Közlöm nem volt jó,olyan mintha valamit éreztem volna bent??!!
Ez után 1 hétre rá megjött,és utánna már jó volt.
szintén első vagyok!
Nekem is sokat segített,azóta van több sorstársam akivel tartjuk a kapcsolatot!
Tényleg nincs ennél kegyetlenebb érzés,tudom!!!!
De az idő tudja majd csak orvosolni a dolgokat,hidd el!
3 ciklust javasoltak és akkor újra lehet próbálkozni!
Mi most kaptunk zöld utat és tele vagyok félelemmel,de bizom benne,hogy nem történhet meg mégegyszer!
A villám sem csap be 2x ugyanoda!
Nekem 14. héten ment el a baba. Utána 10. héten kaptam norcolutot, rá 2 napra volt megvonásos vérzésem. Azt még nem tudom, hogy magától meg fog-e jönni, mert vannak hormon problémáim, de eddig nem okoztak különösebb problémát.
Egyébként nekem is sokat segített ennek az oldalnak az olvasása utána. Közben rengeteget tanultam ami remélem 2szor hasznos lesz. Sok sikert neked a továbbiakban.
Ha jól emlékszem, 12 hetesen vették el és 1 hétre kellett visszamenni kontrollba, utána pedig egy hematóma miatt 3 hétre is vissza kellett menjek.
Szex az első és a harmadik héten volt, hüvelyi behatolás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!