Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sajnos volt egy missed ab-om...

Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívűl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!

2009. aug. 26. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulműködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs...

Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következő baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az első trimeszterben végig szednem kell majd...

6 hét után voltam kontrollon.

3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idő kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas,mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést.

Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében!

Mielőbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!

2009. aug. 27. 10:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok lanyok! Nagyon koszonom hogy megosztottatok velem a sorsotokat.Azt hittem hogy majd minden ugy fog tortenni ahogy elkepzeltem, ahogy terveztem. 36 eves vagyok es ez volt az elso terhessegem...megtalaltam a paromat es terveztuk a babat...3 honapra ra hogy abba hagytam a fogamzasgatlot terhes lettem...korulottem mindenki terhes,baratnok,unokatestver,szoval babat vartunk mindannyian. Aztan megtortent a legrosszabb amire nem szamitottam, nincs sziv hang...mi??? Pont velem? Nem hiszem el! Azt sem tudtam hogy mi az a missed ab...eddig. Osszetortem, multak a hetek a mutet utan es ereztem hogy tul kell lepnem ezen es elore kell neznem. Soha sem fogom elfelejteni hogy mikor szuletett volna meg. Feb.14 Valentin napom... Nem tudom hogy sikerul-e ujbol es minden rendben lesz-e de bizom benne. Megteszek erte mindent amit jonak latok. Elkezdtem szedni folsavat,aloe vera termekeket...En kulfoldon elek es (nem tudom miert)de nekem az elso menstruaciom utan azt mondta a doktornom nyugodtan probalkozzunk. Hiszen a szervezetem tudni fogja mikor kesz egy ujabb terhessegre.Ugy sem fogjuk feladni es mindent megteszunk hogy erezzuk azt a boldogsagot amit mar mas anyukak atelhettek!! Sok sikert Mindenkinek es ne adjatok fel! en nem fogom!
2009. aug. 27. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!