Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?
Sziasztok lányok!
Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívűl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!
Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulműködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs...
Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következő baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az első trimeszterben végig szednem kell majd...
6 hét után voltam kontrollon.
3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idő kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas,mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést.
Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében!
Mielőbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!