Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jott meg 2 hete a menzesze...

Nem jott meg 2 hete a menzeszem.3 teszt és a doki is azt mondta, hogy nincs baba. Visszautalt jovohétre kontrollra. De viszont tegnap eros alhasi gorcseim voltak. Mi lehet a baj. Ha nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt mult honapban.Pont 2hetet késett,de nálam semmi korosat nem talált a doki.(kézi vizsgálat és uh volt).Valoszinüleg a stressz miatt késhett neked is.
2010. márc. 5. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,csak nem stresszelek semmiért,teljesen nyugodt vagyok.és 2 hét utan neked megjott rendesen ?
2010. márc. 5. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok.igen rendesen megjött söt mielött megjött elötte 2nappal csak pár csepp vér volt a wc papiron azt hittem beágyazodási vérzés.De sajnos 2nap mulva megjött igyaz csak 4napig tartott a 7 helyett.
2010. márc. 5. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
1.! ja..hogy te szeretnél terhes lenni?? hát én nem..de remélem neked sikerul :)
2010. márc. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!