Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészek fájdalom mensit...

Petefészek fájdalom mensit vagy babát hoz?

Figyelt kérdés
Szerdán kellett volna megjönnie, de szerencsére nem jött. Tesztelni még csak reggel fogok, de most délutántól folyamatosan érzem, hogy fáj egy picit a bal petefészkem. Szerintetek?
2011. júl. 8. 21:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
ööö petefészekfájdalomnak mi köze a mensihez, vagy terhességhez?
2011. júl. 8. 21:59
 2/21 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne köze? van amikor szurkál, és van amikor tompán fáj.
2011. júl. 8. 22:21
 3/21 anonim ***** válasza:

Persze lehet terhesség miatt is én 4 hetesen sajnos elvetéltem de mindig megjön érzésem volt.

Remélem + lesz a teszted megy a drukk :)

2011. júl. 8. 22:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és nagyon sajnálom ami veled történt!!
2011. júl. 8. 22:37
 5/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm és jó tanács amint + vagy egyből menyél orvoshoz
2011. júl. 8. 23:10
 6/21 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Petefészek fájdalom azt jelenti nálam, hogy volt tüszőrepedésem. Akár baba volt, akár nem, mindig ugyanúgy ciklus második felében szépen fájogatott.

Teszteltél?

Mi lett az erdmény?

2011. júl. 9. 06:34
 7/21 anonim ***** válasza:

Pa,

nekem peteérés utáni 4. naptól folyamatosan fájt,feszített. már akkor tudtam, babát várok és így is lett:)

csinálj tesztet!!!

Drukkolok!!

2011. júl. 9. 07:45
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. teszteltem de sajnos negatív lett:( De még ma sem jött meg, remélem nem is fog.
2011. júl. 9. 11:33
 9/21 anonim ***** válasza:

PA,

milyen tesztet vettél? szerintem csinálj másikat! Kazettás tesztet vegyél, ne papír csíkosat! az nem ér semmit sem:(

2011. júl. 11. 11:35
 10/21 A kérdező kommentje:

Corax teszt volt. Ma reggel szintén csináltam egy tesztet, hát nega:( Az x-epil volt. De majd veszek egy kazettásat ma a gyógyszertárban.

Nem tudom mi van, jövőhéten megyek dokihoz, addig várunk.

Köszi hogy érdeklődsz:)

2011. júl. 11. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!