Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hőm megemelkedik, az...

Ha a hőm megemelkedik, az ovuteszt pozitív és a tojcsi is megvan, sőt petefészek fájdalom, akkor tuti van TR?

Figyelt kérdés

HA ezek mind megvannak, akkor tuti van tüszőrepedés?

HA nincs TR, akkor nem emelkedik a hő nem?

Mert az Lh lehet magas, Tüszőrepedés nélkül is.

Bár minden TR-em 16-26napon van, elég későn

a Luteálisom meg szülés óta borzalom...első baba sikerült 11dpokkal, most már örülök ha megvan a 11dpo....

inkább kevesebb...és tudom, ez KEVÉS egy babának :((

(palást, womenscream megy)Dokim mondván van már egy babánk, nem szívesen segít be gyógyszerrel

most a TR a lényeg, az első lépés érdekel, hogy OKé e nálam :)

Onnan már könnyebb segíteni a többin

2010. dec. 11. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
a lényeg az ha babát akarsz akkor szexelni kell nem méricskélni...
2010. dec. 11. 21:07
 2/6 A kérdező kommentje:

na hát természetesen szex is volt

minden nap

talán ez meg túl sok, nem?

2010. dec. 11. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a hőd felmegy és legalább 3-4 napig feljebb is marad az alaphőnél, akkor megvolt az ovu.

A pozitív ovu teszt csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül várható az ovu...

Nekem volt olyan hónapom, amikor volt tojásfehárjás nyák és ovu fájdalom is, majd kiderült, hogy nem volt ovu, ráadásul a tüsző cisztává alakult. Szóval a hő megemelkedése és fent maradása az egyetlen biztos jel.

Szorítok!

2010. dec. 11. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:

oké, köszi ez eddig minden ciklusban megvolt

Tojcsi, + ovuteszt, majd hőemelkedés és mensiig fenn is maradt

csak túl hamar jön a mensi :((

2010. dec. 11. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy ha megemelkedik a hőd akkor tuti volt peteérés. Az LH meg a tojcsi csak előre jelzi, a hőemelkedés a tuti.
2010. dec. 12. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs legalább 10 napos luterális fázisod (igazából a 12-16 nap az ideális), akkor az sárgatest elégtelenségre utalhat, amit gyógyszerrel kezelni lehet.
2010. dec. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!