Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakivel előfordult, hogy...

Valakivel előfordult, hogy megvolt a menszije és terhes volt? Lehetséges vagy nem? És ha igen akkor milyen vérzés volt?

Figyelt kérdés
Nemtudom miért de valamiért furcsának találom a hasam.Mintha gömbölyödnék pedig most múlt el a vérzésem és végig enyhe vérzésem volt.Sokat fáj a fejem és sokszor van hányingerem.Nálam nehezen lehet észre venni ha nől a hasam mert kövér vagyok.De furán nől.Valakivel történt ehez hasonló?
2009. márc. 29. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Csinálj tesztet. Ha terhes lennél a teszt akkor is kimutatná, ha menstruálsz rendesen.
2009. márc. 29. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen három fiú után már nem akartam gyereket, de terhes lettem, ami úgy derült ki, hogy éreztem hogy mozog a gyerek. a hetedik hónapig véreztem.
2009. márc. 29. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A has már előrehaladott terhességnél kezd el nőni,ez nem az első jelek közt van.A puffadás viszont gyakori terhességben,de más oka is lehet.Szerintem is csinálj tesztet ha gyanakszol.A vérzésed más okok miatt is lehetett kevesebb.Eléggé ritka jelenség terhesen a menstruáció,persze van ilyen.
2009. márc. 29. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Anyukám amikor terhes volt velem ő is menstruált. Elég gyakori.
2009. márc. 29. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én az ötödik hónapig mensiztem,és most vagyok 7hónapos!Pecsételő vérzésem volt minden alkalommal,amiután megfogant. Menj nődokihoz inkább!
2009. márc. 29. 23:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudjátok mittől lehet rózsaszín folyásom.Menszim elmúlt a barna folyás is és ma reggel rózsaszín volt.Mi okoza?

2009. márc. 30. 09:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem,hogy februárban csak egy két napig volt nyálkás vérzésem.Nem tudom jelent-e valamit?
2009. márc. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!