Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordult Veletek olyan,...

Előfordult Veletek olyan, hogy a terhesség alatt méhszájból eredő minimális vérzés volt?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt ilyen, leecsetelték, elmúlt, meg barnás váladék szokott lenni ritkán (az is méhszájból ered),de az okát nem tudják megmondani. Érdekelne, hogy mégis mitől lehet ez. 10+5 hetes kismama
2009. máj. 19. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is véreztem a 3-4.hét körül. Azt mondta a doki, hogy ez azért lehet, mert ekkor kellett volna megjöjjön a következő havi mensesem. Viszont az első babánk esetében szintén véreztem, illetve eleinte csak barnásan pecsételtem és ennek vetélés lett a vége a 9-10. héten. Pihenj sokat (!!!!!!), jó egészséget, szerencsés babavárást!! egészséges magzatot kívánok. 3hós kisbaba anyukája
2009. máj. 19. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :-) Pihenek sokat, táppénzen is vagyok, úgyhogy igyekszem mindent betartani amit az orvosom is tanácsolt. Hétfőn megyek a 12 hetes UH-ra, remélem minden rendben lesz. :-)
2009. máj. 19. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyszer pecsételtem a 14.ik héten,a doki megnézte a méhszájat ,kemény és zárt volt,megnézte uh-val a babát ott sem volt semmi gond. Nekem annyit mondott hogy ilyenkor vérbő a méhszáj és lehet hogy ott megpattant valami ér,mert hála égnek azóta sem volt ilyen. Ja,meg rákérdezett hogy előtte nap nem volt e házasélet mert akkor is előfordul.
2009. máj. 19. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! A méhszáj nekem is zárt, és az eddigi UH-kon is rendben volt minden. Nekem is mondta az orvos, hogy a bő vérellátás miatt sérülékeny a méhszáj, de előtte nem voltunk együtt a párommal, így még csak nem is emiatt pecsételhettem... Remélem, hogy meg fognak szűnni ezek a panaszok idővel... Köszi a megnyugtatást! :-)
2009. máj. 20. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!