Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek előfordult már szeretk...

Veletek előfordult már szeretkezés után vérzés terhesen?

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok.

Tegnap este szeretkeztünk és utána kicsit véreztem, ami hamar el is múlt, már ma sincs semmi. Nem is görcsöltem, nem éreztem semmit, csak nagyon megijedtem.

A doki azt mondja, hogy ilyenkor bővebb a vérellátás, és valószínű ezért történt. Holnap kell mennem hozzá, ha addig nem tapasztalok vérzést vagy görcsöket.

A baba is ugyanúgy mozog, mint eddig.

Veletek történt már hasonló?

22+3 hetes kismama

2011. febr. 20. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

szerencsére nem, mert én is aggódtam volna :) de lekopogom, mert az előbb szexeltünk, remélem, most sem fogok vérezni :)

de méhszájvizsgálat után már volt, hogy volt minimális, pecsételő vérzés, azt a doki mondta is, hogy előfordulhat.

a méhszáj könnyem megsérülhet, és előfordulhat pecsételő.

ha görcs kíséri, vagy erős a vérzés, akkor van baj.

16+3 hetes km

2011. febr. 20. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem történt! Sötétben szeretkeztünk,és aktus után vettem észre,hogy vérzek! 6hónapos terhes voltam! Azonnal mentünk az ügyeletre,kaptam infúziót,meg gyógyszereket! Engem nagyon megrémített a doki amikor bementem,már nem véreztem de mondta ha elönt a vér azonnal megműtenek,de ha baj akkor meg kell szülnöm,mert "a kaparáshoz nagy a császárhoz kicsi"!A zárójelentésemen az volt hogy fenyegető koraszüléssel vettek fel az osztályra! Onnantól veszélyeztetett terhes voltam,de szerencsére semmi baj nem történt,még túl is hordtam a fiam!
2011. febr. 20. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyforma, nekem volt a 12.- ik hétben egy erös vérzésem, csak úgy spontán, azóta persze rizikós vagyok, és a terhesség végéig tilos a közösülés. De ha ez nálad elöfordult, lehet h hagynod kellene a szex-et, nehogy ezután valami baj történjen, mert valószínüleg érzékenyebb vagy mint "más".

30 hetes kismama

2011. febr. 20. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
elo szokott fordulni de az hogy baj-e vagy sem csak orvos tudja megallapitani...valoszinuleg csak huvelyserules vagy meghszajseb de azert jobb ha orvos latja minnel hamarabb
2011. febr. 20. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:

A barátnőmmel történt, aztán nem lett semmi gond.

Azért jól teszed, ha megvizsgáltatod magad.

2011. febr. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!