Veletek előfordult már szeretkezés után vérzés terhesen?
22 hetes terhes vagyok.
Tegnap este szeretkeztünk és utána kicsit véreztem, ami hamar el is múlt, már ma sincs semmi. Nem is görcsöltem, nem éreztem semmit, csak nagyon megijedtem.
A doki azt mondja, hogy ilyenkor bővebb a vérellátás, és valószínű ezért történt. Holnap kell mennem hozzá, ha addig nem tapasztalok vérzést vagy görcsöket.
A baba is ugyanúgy mozog, mint eddig.
Veletek történt már hasonló?
22+3 hetes kismama
szerencsére nem, mert én is aggódtam volna :) de lekopogom, mert az előbb szexeltünk, remélem, most sem fogok vérezni :)
de méhszájvizsgálat után már volt, hogy volt minimális, pecsételő vérzés, azt a doki mondta is, hogy előfordulhat.
a méhszáj könnyem megsérülhet, és előfordulhat pecsételő.
ha görcs kíséri, vagy erős a vérzés, akkor van baj.
16+3 hetes km
Nem mindenki egyforma, nekem volt a 12.- ik hétben egy erös vérzésem, csak úgy spontán, azóta persze rizikós vagyok, és a terhesség végéig tilos a közösülés. De ha ez nálad elöfordult, lehet h hagynod kellene a szex-et, nehogy ezután valami baj történjen, mert valószínüleg érzékenyebb vagy mint "más".
30 hetes kismama
A barátnőmmel történt, aztán nem lett semmi gond.
Azért jól teszed, ha megvizsgáltatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!