Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés szeretkezés után?

Vérzés szeretkezés után?

Figyelt kérdés

Mostanában (kb 2 hónapja) minden együttlét után vérzek. Mi lehet a gond?

Már 10 éve vagyunk együtt és régen amikor durvábban csináltuk még akkor sem véreztem sosem, mostanában meg mindegy mit és hogyan csinálunk állandóan vérzek. Nagyon nem zavaró mert másnap már nyoma sincs, esetleg csak a reggeli pisiléskor, de azért mégis vérzek.

2011. márc. 10. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 2 hónapja, minden szeretkezés után vérzel, miért nem mentél már nőgyógyászhoz? Az ilyen dolgokkal nem szabad játszani. Biztos, hogy nem a legrosszabbtól kell tartani, de nézesd meg.
2011. márc. 10. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
méhszájseb
2011. márc. 10. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

itt nézelődj:

[link]

2011. márc. 10. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp menj nőgyógyászhoz! Az ilyen vérzést (kontaktvérzés) okozhatják pl a hüvelyben lévő kis sérülések, méhszájseb, polip vagy mióma és sajnos méhnyakrák is. De ha nem közvetlenül a szeretkezés után jelentkezik, lehet, hogy más oka van pl hormonális.
2011. márc. 10. 10:59
 5/5 mariann@ válasza:
én ugyan így voltam csak én nem vártam ennyi időt vele !rögtön orvoshoz fordultam és méhszájsebem volt.
2011. márc. 10. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!