11 hetes terhesen milyen tüneteimnek kellenének lennie?
11 hét?És fel sem tünt,hogy két hónapja nem láttad a havi vendéget?Nem számítottam én sem babára,de nekem azért a 6. végén leesett,hogy ez az.Először is a tesztnek ki kell mtatnia,és mostmár kár hisztizni mert ha megvan a baba akkor már ott van,és tök mindegy örökre nem menekülhetsz a felelősség elöl.Csak ezzel a strucc hozzáállással elérted,hogy tenni se tudj ellene semmit.
Tünetek:(nem kell,hogy ezek legyenek,van akinek nincs is,vagy csak kevés.Esetleg 1-2 napig)
-hányinger hányás
-mellfeszülés
-mindjárt megjön érzés
-böséges fehér vagy átlátszó folyás
-embertelen mértékű fáradtság,akár napi 25órát is tudnál aludni
-sokaknál alacsony vérnyomás,szédülés
-rossz közérzet
utóljára 11 hete voltam fiúval.
de uttána már 2x rendesen mejött
de most elég sokat késik, csak annyi a tönetem h nem jön meg ,és fehér folyasém van, de az mér mióta elöször megjött (még annó 3-4 éve )azóta minden napos. szerintetek lehetek terhes? más tünetem nincs!!
Ha 11 hete voltál fiúval, és azóta 2x megjött, valószínűleg nem vagy terhes. Persze vannak nagyon kivételes esetek, amikor megjön terhesen, de ez nagyon ritka. Ha 3-4 éve jött meg először, nem lehetsz túl idős, javaslom az óvszer használatát. A megszakításos módszer nem 100 %-os (saját tapasztalat) !!! Csinálj egy tesztet, a leírtak alapján valószínűleg negatív lesz.
És mégegyszer: VÉDEKEZZ!!
Ha már kétszer rendszeresen megjött,akkor nem hiszem,hogy babás vagy.Menj el egy dokihoz,mert lehet egy ciszta rendetlenkedik ott.Szóval ne félj,de a saját megnyugtatásodra csinálj egy tesztet.Én is voltam ilyen helyzetben,aztán mihelyt meglett a negatív teszt,rá kb 10 órára megjött.
A folyás meg nem olyan,mint általában lenni szokott,hanem nagyon sok,sokkal több,mint általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!