Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 hetes terhesen milyen...

11 hetes terhesen milyen tüneteimnek kellenének lennie?

Figyelt kérdés
(már ha terhes vagyok mert nem tudom biztosan. a teszt végeredményétől nagyon félek:( nem kellene most egy baba.
2008. febr. 26. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

11 hét?És fel sem tünt,hogy két hónapja nem láttad a havi vendéget?Nem számítottam én sem babára,de nekem azért a 6. végén leesett,hogy ez az.Először is a tesztnek ki kell mtatnia,és mostmár kár hisztizni mert ha megvan a baba akkor már ott van,és tök mindegy örökre nem menekülhetsz a felelősség elöl.Csak ezzel a strucc hozzáállással elérted,hogy tenni se tudj ellene semmit.

Tünetek:(nem kell,hogy ezek legyenek,van akinek nincs is,vagy csak kevés.Esetleg 1-2 napig)

-hányinger hányás

-mellfeszülés

-mindjárt megjön érzés

-böséges fehér vagy átlátszó folyás

-embertelen mértékű fáradtság,akár napi 25órát is tudnál aludni

-sokaknál alacsony vérnyomás,szédülés

-rossz közérzet

2008. febr. 26. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:

utóljára 11 hete voltam fiúval.

de uttána már 2x rendesen mejött

de most elég sokat késik, csak annyi a tönetem h nem jön meg ,és fehér folyasém van, de az mér mióta elöször megjött (még annó 3-4 éve )azóta minden napos. szerintetek lehetek terhes? más tünetem nincs!!

2008. febr. 26. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha 11 hete voltál fiúval, és azóta 2x megjött, valószínűleg nem vagy terhes. Persze vannak nagyon kivételes esetek, amikor megjön terhesen, de ez nagyon ritka. Ha 3-4 éve jött meg először, nem lehetsz túl idős, javaslom az óvszer használatát. A megszakításos módszer nem 100 %-os (saját tapasztalat) !!! Csinálj egy tesztet, a leírtak alapján valószínűleg negatív lesz.

És mégegyszer: VÉDEKEZZ!!

2008. febr. 26. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már kétszer rendszeresen megjött,akkor nem hiszem,hogy babás vagy.Menj el egy dokihoz,mert lehet egy ciszta rendetlenkedik ott.Szóval ne félj,de a saját megnyugtatásodra csinálj egy tesztet.Én is voltam ilyen helyzetben,aztán mihelyt meglett a negatív teszt,rá kb 10 órára megjött.

A folyás meg nem olyan,mint általában lenni szokott,hanem nagyon sok,sokkal több,mint általában.

2008. febr. 26. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem sem vagy terhes. Nem írtad, hogy mennyit késik és hogy rendszeres volt-e eddig, de ha 11 hete voltatok együtt és azóta kétszer meg is jött én nem tartom valószínűnek, hogy terhes vagy. Egyébként nekem is volt olyan, hogy kb. 6-7 napot késett, de mindenképp csinálj tesztet, mert ha nem akarod a babát úgy tudom a 12. hétig lehet elvetetni Üdv. 30. hetes kismama
2008. febr. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!