Kinek mikortól jelentkeztek a terhességi tünetei? Nekem már jeleimnek kellenének lennie, ha a múlt csüt-ön (18án) tüszőrepesztő injekciót kapva, sikerült a baba?!
Figyelt kérdés
De igazából semmi különös! Csak az alhasamban érzek némi görcs féléket, mint amikor meg akarna jönni. A melleim most nincsenek megnagyobbodva, és nem is fájnak!Viszont baromira nem szeretem ha valaki hozzáér a mellbimbómhoz.Olyan érzékeny, v nem tudom pontosan leirni...2010. márc. 28. 17:44
1/4 anonim válasza:
Azt számolgatom épp, hogy ha 18-án volt tüszőrepi..akkor kb pont mostanába kellett beágyazódnia a babódnak, erre utalhat nálad a görcs féle és a mindjárt megjön érzés..és ha beágyazodótt akkor szépen elkezdi a szervezeted majd termelni a hcg-t és lesz tüneted több is de nem feltétlenül. Első terhességemnél, nekem nem volt semmi észlelhető tünetem, majd csak a nemvárt mensi után egy héttől, mindenkinél más! Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél:)
2/4 anonim válasza:
Nekem a nem várt mensi után pár nappal már elkezdődött az émelygéses időszak. Előtte nekem is görcs félék, meg mindjárt megjön érzés, szóval még bármi lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz!!!
Annyira szeretném már!!!!!!!!!!
2010. márc. 29. 12:24
4/4 A kérdező kommentje:
Ja! És köszönöm!! :)
2010. márc. 29. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!