Ha 24. kére nemvárom, akkor már kellenének tüneteimnek lennie, hogy sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 07:08
1/10 anonim válasza:
December 7-re nem vártam, 12-én teszteltem pozitívat. A mellfeszülésen, később előtej megjelenésén kívül semmi tünetem nem volt. De a mellfeszülés is csak januárban jelentkezett.
Ha lesznek is tüneteid, csak a mensi kimaradás után.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi,rendes vagy hogy írtál-fél életemet odaadnám ha már sikerülne végre...
2011. júl. 22. 07:22
3/10 anonim válasza:
Még nem kellene semmit sem érezned, egyébként sem olyan, hogy ez vagy az a tünet KELL hogy legyen. Van akinek van, van akinek nincs. Ne akarj másokkal össsezhasonlítást, mert mindnkinek máshogy volt, és akkor csak agyalsz, hogy ha neked nem úgy van, az jó vagy nem? Nekem pl. mindkét terhességnél egyiknél sem volt az első pár hétben, főleg amíg meg kellett volna jönnie, semmilyen tünet. Össz-vissz annyi, hogy nem jött meg. az elsőnél utána 3 nappal, a másodkinál utána 2 nappal teszteltem. Mindkettő pozítv lett (most épp alszanak....még...:) Szóval nyugi, ha nem jön meg, akkor akár aznap csinálj tesztet. De az hogy most nem érzel semmit ( mit is kellene) nem jelenet semmit.
4/10 anonim válasza:
utolsó vagyok: Ja, és a nagylánynál, miután a teszt + lett, b 1-2 héttel jöttek a reggeli hányások, a kisfiúnál meg nem is hánytam egyszer sem, semmi "tünet" nem volt egyáltalán. Szóval látod, még 1 embernél is más!
5/10 A kérdező kommentje:
köszi,reménykedem :D
2011. júl. 22. 08:11
6/10 anonim válasza:
Szia!
Én például 6-7 hetes lehettem,mikor először tüneteket éreztem. Az is csak mellfeszülés és fáradékonyság volt. Se émelygés,se rosszullét.
Mindenkinél más.De egy nőnél két terhesség is különbözhet.
7/10 anonim válasza:
Nekem a hasfájáson, ami a menstruációs görcshöz hasonló, kívül semmi tünetem nem volt!
Nekem is a 6. héttől kezdődtek el igazán a tünetek!
8/10 anonim válasza:
Na, végül is mi lett?
pozitív, vagy megjött?
9/10 anonim válasza:
Remélem sikerült!!!!!!!!!!!?!?!
10/10 A kérdező kommentje:
hát még nem jött meg,de hasam se fáj nincs semmi tünet...ki tudja majd meglássuk...majd tesztelek kedden...köszi az érdeklódést-jol esik :D
2011. júl. 24. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!