Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz az, hogy ciszta is...

Igaz az, hogy ciszta is okozhat terhessegi tuneteket?

Figyelt kérdés
11napot kesett a mensim, a tesztem negativ volt egy het utan. amikor megjott, nagyon vereztem, de ez csak par oraig tartott, utana csak barnaztam, es azota is (a masodik meg a harmadik napon)csak barna pecsetelek. a tunetek, amikbol terhessegre kovetkeztettem, meg mindig megvannak, habar ugye teszt negativ volt, es harmadik napja mensiszerusegem van. tenyleg okozhatja ezt egy ciszta?
2009. márc. 27. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sokszor annyira fájt, hogy nem tudtam ülni sem, mintha kést döfnének belém.

Amit leírtál, az lehet ciszta, de valószínű, hogy magától ürült és felszívódott. Szeretkezésnél sokszor fájt nekem is, egyszer volt, hogy közben kezdett el dőlni a vér belőlem... Akkor korházba is kerültem, mert begyulladt az a terület, így lett petefészek gyulladásom is.. De legjobb gyógyszer a baba, mondom, és nem bántam meg, hogy nem mentem bele a műtétbe.

2009. márc. 27. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
igen okozhat tüneteket!
2009. márc. 27. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:

a rákszürés nem mutassa ki a cytát!!

azt csak hüvely ultrahangal tudják megnézni

2009. márc. 27. 22:09
 14/17 A kérdező kommentje:
mostmar aztan tenyleg aggodom. mar barnas pecseteles sincsen egy jopar oraja. holnap megyunk parommal a varosba, uh kerek uj idopontot a dokitol
2009. márc. 27. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a biztos, akkor majd kiderül, de hidd el, ha olyan nagy cisztád lenne, mint nekem, akkor nem is tudnál felállni a fájdalomtól, és azt hiszem, hogy 8cm alatt nem is műtik.
2009. márc. 27. 22:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen igaz! Nekem is cystám volt :( Azt hittem terhes vagyok csak a teszt negatív lett :(

HA neked is cystád van nagyon tudom neked ajánlani:

[link]

Nekem is ő segített :)

2009. márc. 28. 07:18
 17/17 A kérdező kommentje:

na, hat jovoheten kiderul. szivbol kivanom neked, h ne tortenjen meg veled megegyszer ilyen, vagy ehhez hasonlo, es nagyon boldog babavarast!

koszonom mindenkinek a valaszokat. kicsit konnyebb igy, h beszelhettem rola, es fel vagyok keszulve.

2009. márc. 28. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!