Ciszta okozhat terhességi tünetet?
Ha terhességre gyanakodol, ne toppelgess, meg nem ide írpogass, hanem csinálj egy terhességi tesztet.
A tübnetei egyébként hasonlóak lehetnek (pl kimaradó vérzés, magas ébredési hő), de ciszta nem okoz potitív terhességi tesztet, úgyhogy ez eldöntené a kérdést.
Akkor bizony irány az orvos.
Jobbulást!
És mi van az ilyen kijelentésekkel:
"Nekem 2 teszt is negatív lett, és a nőgyógyásznál kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok......"
"szia .epekövem volt azt hittük attól vagyok olyan rosszul ,hogy jaj.elmentem a házi orvoshoz rám nézett elájult.megjött de mégis sza.rabodott az állapotom.csináltattam két terhességi tesztet negatív mind a kettő.annyira rosszul lettem a hányásoktól stb...kórházba kerültem egyből le küldtek megnézni az epémet ,hogy haj jaj mi is itt a baj vagy mekkora? na akkor mondta ott a hölgy,hogy igen van epe kövem de lát mellette egyebet is nem tudja megállapítani de egy 8 hetes baba lehet kb... elsőnek nevettem utána sírtam.annyira jönni akart ,hogy még a terhességi tesztet is átverte.most lesz egy éves ő is meg lett az epe köveim meg maradtak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!