Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek ciszta miatt lett + a...

Akinek ciszta miatt lett + a terhességi tesztje, voltak valami tünetei?

Figyelt kérdés
41. napi teszt lett + és félek hogy ciszta miatt lett ilyen későn +. A méhen kívülitől is későn lesz +, ha jól tudom? Annak milyen jelei lennének?
2011. ápr. 12. 12:26
 1/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Normál ciszta nem csinál pozi tesztet. Amelyik okoz, az nagyon-nagyon ritka, és a dokid már rég észrevette volna!

A méhen kívüli terhességnél nem feltétlenül lesu később pozi a teszt, csak lassabban emelkedik a HCG, lassabban erősödik a csík. De nem 10 nap múlva lesz pozi. És erős görcsökkel jár.

Szóval : valószínűleg sokkal később volt peteérésed, mint normál ciklusban, ezért lett ilyen későn pozitív a teszted.

Örülj neki, és keresd meg a dokidat, ő meg fog téged nyugtatni. :-)

2011. ápr. 12. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért izgulok mert closty-t szedtem és 33 napos szokott lenni a ciklusom. 14. napon 4-5 nap múlva megérő tüszőket látott a doki. De akkor ha tényleg baba van, jóval később foganhatott!? 10-es teszttel lett halvány csíkocska.
2011. ápr. 12. 12:58
 3/5 Manka68 ***** válasza:
Nem kaptál tüszőrepesztőt?
2011. ápr. 12. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kaptam tüszőrepit. Csak closty-t.
2011. ápr. 13. 12:22
 5/5 Manka68 ***** válasza:
Akkor cseréld le a dokidat. A Clostyhoz illik tüszőrepesztőt adni, nehogy ciszta legyen belőle!
2011. ápr. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!