Kora terhességi tünetei kinek voltak és milyenek?!?
általános fáradtság, más a legelején nem volt
... aztán jöttek a szagok, minden büdös :)
ez nekem is volt és még mindig van hogy minden büdös, meg fáradt vagyok a melleim azok a nemvárt előtt óta feszülnek de iszonyatosan. Neked vannak tüneteid?
7+2 hkm
Első vagyok.
A szagok később jöttek...bocs :)
Még valami volt, a fáradtság mellett, hüvelyváladék minőségváltozás ill. (én azt hittem gombás fertőzés) hüvely környéki viszketés. (Ez még menstruáció kimaradás előtt kezdődött)
Nálam a beágyazódási folyamattól kezdődött minden... (itt pecsételő vérzésem volt 2 napig)
- Mensi szerű fájdalom, olyan "mindjárt meg fog jönni" érzés
- Fáradékonyság/szédülés. Észre sem vettem, és már aludtam is a tévé előtt.
- Ingerültség
- Érzelmi hullámok. Képes voltam egy reklámon elsírni magam :)
- Fejfájás, kimerültség, komolyan azt hittem kitaccsolok
- Kollégáim szerint (a tüneteim ellenére) "ragyogtam"
- Öt! negatív terhességi teszt... (csak a 8. héten a doki állapította meg, hogy terhes vagyok)
- Enyhe hányinger, ha ettem, ha nem.
- Hőhullámok, mintha lázas lettem volna, pedig nem.
- Brutális mellérzékenység. Fájt, feszült, megduzzadt.
- Megváltozott hüvelyváladék, szeméremajkak sötétvörösre színeződtek.
- Valamint, egyszerűen cak éreztem, hogy terhes vagyok..
Remélem tudtam segítni! :)
Kedves kérdező!
Én is 3.-ra Nem várom!Nekem nincs ennyi tünetem de nekem rettenetesen fájnak a melleim már 6-7 napja,alhasi szurkáim és görcseim szintén 6-7 napja!Hüvelyváladék ami krémes fehér és elég bő.Kell reggeliznem(Sosem tudtam,nekem az elsö étkezés az ebéd volt eddig)nagyjából ennyi!Drukkolok neked:)
Nekem a pé utáni második napon már volt tünet, ami terhességre is utalhatott volna, ha egyáltalán eszembe jut, hogy terhességtől is jöhet (kávé-problémák, de nem undor, csak rettenetes szédelgés a 3-ik után, ami előtte nem volt gond), csak mivel épp 6 év meddőség után voltam, eszembe nem jutott, hogy baba. :) pedig mással nem magyarázható így utólag.
Aztán menzi előtt pár nappal barnázás, ami elmúlt, de még akkor is csak arra gondoltam, hogy hamarabb jön meg, aztán amikor elmúlt, azt mondtam, biztos kicsit hevesebbek voltunk :)))
Azután rögtön jött a rögtön megjön-érzés, de nem jött meg, az érzés tartott a kimaradás után is, aztán 2 nappal késés után a pozitív teszt.
DE egy jó tanács: ne keress tüneteket magadon, mert túlságosan bele fogod élni magad (mindent fogsz érezni), és nagyon letörsz, ha mégsem baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!