Most mit csináljak? Teljesen elbizonytalanodtam?!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a dokimnál mert április 20-án volt meg az utolsó menzim. Csináltam tesztet 3 fajtát abból 2 pozi volt 1 nega. És ő csak annyit mondott tegnap hogy lehet az vagyok lehet nem:(
Majd agusztus 1-én kell vissza mennem hozzá,de addig csináljak tesztet. Szerintetek mire számitsak??
Akki járt igy kérem segitsen. Soha nem késet ennyit :(:(
2011. júl. 2. 11:39
21/24 anonim válasza:
De most akkor tulajdonképpen terveztél babát, vagy nem?
22/24 A kérdező kommentje:
Persze hogy tervezzük a párommal :)
2011. júl. 3. 14:11
23/24 anonim válasza:
Én mindenfélefajtaképpen elmennék másik orvoshoz!!!!!!!
Van ciszta is, ami termel hcg hormont. Barátnőm is azt hitte terhes. Aztán kiderült ciszta....
De mondjuk az UH kimutatta volna, ha az van.
Teljesen felháborító, hogy ilyen nyomorék az az orvos!!!!
24/24 anonim válasza:
Az vagyok, aki kérdezte, hogy terveztétek-e. Na jó, megnyugodtam, csak ez a soha nem késett enynit, és utána lekonyuló smile, kicsit félreérthető volt, mintha nem is akarnál. Mindenesetre akkor sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!