Most mit csináljak? Teljesen elbizonytalanodtam?!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a dokimnál mert április 20-án volt meg az utolsó menzim. Csináltam tesztet 3 fajtát abból 2 pozi volt 1 nega. És ő csak annyit mondott tegnap hogy lehet az vagyok lehet nem:(
Majd agusztus 1-én kell vissza mennem hozzá,de addig csináljak tesztet. Szerintetek mire számitsak??
Akki járt igy kérem segitsen. Soha nem késet ennyit :(:(
2011. júl. 2. 11:39
11/24 A kérdező kommentje:
junius 7-én csináltam tesztet az pozi lett mind a 2 az egyik medi lab volt a másik pregnasens. Amit utánna csináltam az gabriel volt az lett nega
2011. júl. 2. 11:51
13/24 anonim válasza:
Ha nem lenne negatív az UH akkor én azt mondanám, hogy terhes vagy, de sajnos ha UH-on ilyen későn sem látszik, akkor az nem terhesség.
14/24 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akarlak, de én abban sem vagyok biztos,hogy volt pé-d.
A medi lab sokszor lett már másnak is pozi, és közben mégsem volt baba. A másikat nem ismerem. A gabriel nekem mutatta, amikor terhes lettem!
15/24 anonim válasza:
Most,hogy jobban nézem, ahova jelölted a vérfoltot, akkor lehet,hogy ott megvolt a pé!
16/24 A kérdező kommentje:
Az a vérfolt szeretkezés után volt
2011. júl. 2. 11:59
17/24 A kérdező kommentje:
Pedig csajok elég jó dokihoz járok.
Akkor miért mondta ha megyek agusztusban akkor már látni fogjuk??
2011. júl. 2. 12:00
18/24 anonim válasza:
Valóban el kellett volna küldenie vérvételre. Azt a háziorvosod is megteheti, pláne ha elviszed azt a papírt, amit a nőgyógyászodtól kaptál. Az pedig egyértelműen megmondja, hogy mi a szitu. Sőt néhány nappal a teszt előtt is.
19/24 anonim válasza:
Menj masik dokihoz.hcg-et nezzen lehet mehen kivuli is.Nekem is ez volt es elnezte a doki. ha vartam volna meghalhattam volna.Nem marad ki csak ugy egy verzes,nem varnek augusztusig.
20/24 A kérdező kommentje:
De ha méhenkivüli lenne akkor annak lenne valami jele nem?
2011. júl. 2. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!