Nedves érzés egyenlő a vizes folyással? Teljesen elbizonytalanodtam.
Hát a fehérneműn nincs folt, és a hüvelybemenetnél megnéztem fehér színű. Bocsánt a részletességért.
Vasárnapra nem várom. Remélem nem is jön meg!
én a te helyedben sokat pihennék, lazitanék, feküdnék hogy a beágyazósással minden rendben menjen és rendesen megtapadjon a baba ha van! remélük igen :)
és szombaton reggel tesztelnék, ha negativ, akkor se csüggedj, megesik hogy mensi előtt nem pontos a teszt! csinálj mégegyet hétfőn vagy kedden, addigra már illik neki mutatni valami jót!
ne izgul és ne is idegesgedj, de főleg ne görcsölj a dolgon!
sok szerncsét és pozitiv tesztelést kivánok neked
Hát akkor te tapasztaltabb vagy mint én aki itt irogattam eddig neked!
sajna nekünk még nem jött össze a baba...De rajta vagyunk a dolgon :)
még egyszer sok szerencsét neked és további szép napot!
hát egy éve próbálkozunk! első fél évben, nem védekeztünk: ha jön a baba jön, ha nem nem alapon!
de a második fél évben már én is tüneteket vettem észre magamon ha késett egy napot is akkor teszteztem! 2 hónap cyszta miatt kimaradt! de kb egy hónapja már mérem a hőmet, meg elkezdtem elevitet is szedni hátha a vitaminhiányommal is baj van, mert elég rendszertelenül eszem!
és ma meg megyek dokihoz! nagyon izgulok hogy mit mond majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!