Autósülés-téma, teljesen elbizonytalanodtam, mi legyen? Egy olcsóbb típusúban nincs biztonságban?
Kedves második,köszi!Belinkelnéd nekem?!Éppen ennyibe kerül az,amit kinéztem,a márkája Espiro Optima,a Babaszafarin találtam.
Kicsit azt sugallják,hogy ha nem százezerbe kerül a babaülés,akkor nem nyújt megfelelő biztonságot.Ezért bizonytalanodtam el.
Bocsi fogzunk és nem voltam itt :)
Pont ez a márka, és ott a babaszafariban a 13 kerületben. Nagyon jó,imádjuk nyugodtan vedd meg. Viszont ma asszem vége az akciónak. Ha még kibirsz néhány napot (és persze nem vettél még) akkor a googleba beírod hogy espiro (nem bizti hogy igy kell irni) akkor kiadja a forgalmazó cég nevét és 1000 ft-al olcsobban kiküldik, postaköltség nincs. Tényleg nyugodtan megveheted! Irj, hogy döntöttél?!
Szia!Köszi,hogy ismét írtál!Eldöntöttük,az Espiro-t szeretnénk megvenni és igen,sajnos ma lejár az akció.Hamarosan felhívom az üzletet,hogy egészen pontosan meddig olcsóbb,mert ha ma estig még tartják az akciót,akkor sutty felutazunk Pestre. :) (Zala megyében lakunk)Talán szerencsénk lesz és sikerül....kicsit szorít az idő.Szomorú lennék,ha mégsem jön össze :(
Bocsi,hogy zaklatlak :D de lenne egy kérdésem!
Be lehet kötni menetiránnyal ellentétesen az ülést?
A honlapon nem derül ki egyértelműen,de kíváncsi vagyok....( azt hiszem 10-ig nem tudok beszélni az üzletben senkivel,akkortól lehet csak érdeklődni)
Köszi,hogy időt szakítasz ránk!
Asszem megint elkéstem :(
Nem lehet háttal bekötni sajna.
Sikerült megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!