Elbizonytalanodtam. Szerintetek a pink szín tényleg egy bizonyos kisebbségre utal?
Akkor rózsaszín kis ruhákat se vegyetek, mert az is "cigányos"....:)
Tudod mi a kisebbségi szín? A sötétlila meg a bordó , vagy a tűzpiros. Na, esetleg ott már lehetne gondolkodni, hogy hát mégse kéne....
Nem rózsaszín, hanem pink. Az az igazi élénk pink.
A bútorok szélét ragasztottam le. Nem, tudom hogy mondják a szakemberek, de én laikusként élnek mondanám. Ezekre szokták rávasalni a bútorral megegyező színű csíkot.
Ez a szín bizonyos hátrányos helyzetű kisebbségre utal - a nőkre.
Ha a párodnak nem tetszik, az elég komoly ellenérv azért.
Hát, lehet benne valami. A pink szerintem elég "hivalkodó" szín, és hát valljuk be, ez rájuk jellemző. Főleg a sok pink szívecskével és virággal együtt.
Persze lehet, hogy nem jól képzelem el, és tök jól néz ki, de én biztos, hogy inkább valami visszafogottab rózsaszínt választottam volna.
Nem tudsz róla egy képet feltölteni?
Csak mert ezt így nehéz megítélni szerintem. Ha nincs túlzásba véve a pink, akkor nem hiszem hogy gond lenne. Lehet, hogy a párodnak a mennyiséggel van baja, ha túl sok a pink. Akkor megegyezés lehet, ha valamennyit leszedsz belőlük, és csak pár helyen hagynád meg.
De nagyon kíváncsivá tettél, hogy milyen lehet a szoba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!