Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elbizonytalanodtam. Szerintete...

Elbizonytalanodtam. Szerintetek a pink szín tényleg egy bizonyos kisebbségre utal?

Figyelt kérdés
Kislányom bútorát kidekoráltam. Vettem pink színű tapéta matricát, és ebből vágtam csíkokat, amiket a bútorok szélére ragasztottam. Amikor párom meglátta, azt mondta hogy csúnya és cigányos. Tényleg az? A szoba amúgy fehér, és faltetoválás van mindenhol: virágok és szívecskék, sok pink.
2011. aug. 22. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jaj, én nem is azt mondtam, hogy aki pinket hord, az cigány!

Azt is írtam, hogy lehet, hogy teljesen más, mint ami az én képzeletemben megjelent, és lehet, hogy tényleg nem gáz.

Az én lányomnak sem pink fuhája, sem bútora nincs, én nem tudom elképzelni, nekem túl harsány, de ettől természetesen még lehet jó.

2011. aug. 23. 14:15
 12/17 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Lefényképeztem a bútorokat és a falakat is.

Őszinte véleményeket várnék.

2011. aug. 23. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem cigányos! Nincs benne semmi kirívó!
2011. aug. 23. 23:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos! Egyáltalán nem "cigányos"!!! Csajos!
2011. aug. 24. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Én kértem, hogy tegyél fel képeket! Köszi!

És mostmár az a gyanúm, hogy a párod szimplán nem szereti ezt a színt, mert egyáltalán nincs túlzásba víve. Nincs belőle túl sok, igazán lányos a szoba. És elég messze van a cigányostól...

2011. aug. 24. 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy lehet, hogy az, de nem, egyáltalán nem cigányos!
2011. aug. 24. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Fuuj de utálom ezt a színt! Leg csúnyább szín a világon. A lányomnak egy darab pink cuccca nincs. Nem attól lesz "csajos" hogy pinkbe öltözetjük meg pink dolgai lesznek. Disney hercegnős Minnie egeres strasszos ruhákkal. Brrr. Nálunk minden letisztult pasztell színű és minimalista vintage stílusu.
2020. dec. 27. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!