Anyukak, szerintetek ez a babakocsi szin jo lenne kisfiunak is?
:) Ezen nagyon jot nevettem.
Koszonom, hogy valaszoltal. Akkor elmegyek es megnezem elobe, hogy milyen allapotba van. Nem szeretnek levezetni masfel orat ha nem jo a szin kisfiunak. :)
Nagyon szepen koszonom a valaszokat lanyok. En is attol tartok, hogy kicsit lilas lesz a szine mert ugye a fenykepek azert csalnak. Arrol nem is beszelve, hgoy itt a munkahelyemen a monitoron teljesen mas a szine mint otthon a szamitogepen. :) Ezert is irtam az eladonak, hogy megnezhetnem-e elobe mielott licitalok. Barmikor mehetek ezzel nincs gond, csak gondoltam megkerdezlek titeket mert ha ti csajosnak mondjatok akkor nem vezetek le hiaba. :) Van zoldbe, kikebe, feketebe, pirosba is ugyan ez a babakocsi az ebay-en de valahogy ez a szin nagyon megtetszett. Ha nagyon csajosnak nez ki akkor majd ralicitalok egy zoldre. :) Egyebkent a babakocsi tenleg kiscsaje volt.
Bocsi, hogy ennyit irtam es koszonom megegyszer nagyon szepen mindenkinek a valaszokat. Mennek a zold kezecskek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!