Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak, szerintetek ez a...

Anyukak, szerintetek ez a babakocsi szin jo lenne kisfiunak is?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 31. 23:03
 1/6 csill79 ***** válasza:
Persze!Azt hittem rózsaszín lesz:)
2011. aug. 31. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:

:) Ezen nagyon jot nevettem.

Koszonom, hogy valaszoltal. Akkor elmegyek es megnezem elobe, hogy milyen allapotba van. Nem szeretnek levezetni masfel orat ha nem jo a szin kisfiunak. :)

2011. aug. 31. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
naná, én meg azt hittem szimplán piros...de nagyon jó színe van :)
2011. aug. 31. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
ez lila, inkább csajos kocsi. De te fogod tolni, ha neked tetszik (mert amúgy nagyon szép babakocsi) akkor vedd meg. De azon ne lepődj meg ha majd azt mondják de szép kislányod van.
2011. szept. 1. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat lanyok. En is attol tartok, hogy kicsit lilas lesz a szine mert ugye a fenykepek azert csalnak. Arrol nem is beszelve, hgoy itt a munkahelyemen a monitoron teljesen mas a szine mint otthon a szamitogepen. :) Ezert is irtam az eladonak, hogy megnezhetnem-e elobe mielott licitalok. Barmikor mehetek ezzel nincs gond, csak gondoltam megkerdezlek titeket mert ha ti csajosnak mondjatok akkor nem vezetek le hiaba. :) Van zoldbe, kikebe, feketebe, pirosba is ugyan ez a babakocsi az ebay-en de valahogy ez a szin nagyon megtetszett. Ha nagyon csajosnak nez ki akkor majd ralicitalok egy zoldre. :) Egyebkent a babakocsi tenleg kiscsaje volt.

Bocsi, hogy ennyit irtam es koszonom megegyszer nagyon szepen mindenkinek a valaszokat. Mennek a zold kezecskek. :)

2011. szept. 1. 10:57
 6/6 csill79 ***** válasza:
Első vagyok,még csak annyit,hogy nekem rózsaszín-szürke babakocsim van és mégis megkérdezték már páran,hogy fiú a kicsi?Tök mindegy milyen színű,az emberek tutira meg fogják kérdezni,hogy fiú vagy lány van-e benne:))))Ugyhogy ezzel ne foglalkozz!
2011. szept. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!