6,5 hós kisfiunak babakocsi?!
Figyelt kérdés
6 és fél hós kisfiamnak szeretnénk babakocsit venni!Sportbabakocsit!Valamit, amit jo falura is,nem esik szét az első kátyúnál és aminek szinte teljesen dönthető a háttámlája!Köszi!2011. máj. 3. 13:30
1/6 anonim válasza:
Nekem Kunert van, semmi pénzért nem cserélném el, hatalmas kerekei vannak, iagz van hozzá mózes is, de szerintem megéri az árát. Bár itt hallottam már rosszakat róla, de nekünk nagyon bevált
2/6 A kérdező kommentje:
Van már amugy babakocsink, Pierre Carden, amelyiknél a vázra rakható a hordozó, mózes és az ülős rész!De a mózes részt már kinőtte, az ülőset viszont nem lehet fektetni!:S
2011. máj. 3. 14:00
3/6 anonim válasza:
Ha kimondottan sportbabakocsit keresel, akkor abból nem fogsz olyant találni, aminek a háttámlája dönthető.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Mi most erre spóroltunk [link]
Ma tettem fel a kérdést, hogy van-e valakinek ilyen. Ennek teljesen dönthető a háttámlája, nekem még csak 5,5 hós a fiam, kb 2-3 hét múlva vennénk meg.
6/6 Brigitta04 válasza:
Szia.
Kedves utolsó válaszoló.Néztem a második linket,nagyon jónak néznek ki a kocsik.Megkérdezhetem milyen árban lesznek kaphatóak ezek a fajta kocsik?Konkrétan a Fifi-t néztem.Ha ugy jobb neked irj privit.Válaszod előre is köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!