Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most teljesen elbizonytalanodt...

Most teljesen elbizonytalanodtam! Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Máj.24-én megvolt, de 2 napos volt. Utána feszülni kezdett a mellem és szédültem. Elmentem dokihoz, azt mondta kora terhes tünetek, menjek vissza 2 hét múlva. Ez a mai nap lett volna, de csak jövőhéten tudok menni.De ha az utolsó mensitől számolom akkor tuti nem lehetek terhes, hanem még májusról. május 10én és 14én voltam együtt a férjemmel és akkor volt pé-m. A 24-i vérzés lehetett beágyazódás inkább? Ha jövőhéten elmegyek dokihoz, azt fogja mondani nem vagyok terhes? A mostani mensim vasárnapra nem vártam. A tüneteim: mellbimbóm fáj és melltartóban érzem hogy feszül, sokat alszok, éhes vagyok mindig, és néha fáj mensiszerűen a hasam. Már nem tudom mit gondoljak!
2009. jún. 23. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetsz babás!:)
2009. jún. 23. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:

nem lennél elbizonytalanodva ha csinálnál egy tesztet, ne várj tovább. sztem ez baba tünet mind:)

ird majd meg mit teszteltél.

2009. jún. 23. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Tesztem szombaton negatív lett, igaz gagyi volt. Most lehetek 4 hetes az utolsó menzitől számítva!
2009. jún. 23. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Na mindegy.....

Majd a doki megmondja!

Azért köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 23. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem tesztelj egyet egy jóval, ha nem tudsz hamarabb menni dokihoz
2009. jún. 23. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
nekm hasonló tüneteim voltak (két napos vérzés és cicifájás, és az én tesztem is negatív lett), de nem vagyok terhes. illetve most nem tudom, de az előző hónapban nem voltam... ha meg a mostaniban lettél babás, azt nem fogja még látni a doki, tehát szerintem várd meg a most (nem) jelentkező vérzést, utána teszt és utána doki. (ha pozitív, akkor nem is kell annyira sietni :))
2009. jún. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!