Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31-re? Mit...

Ki nem várja 31-re? Mit éreztek? Görbék? Tünetek? Stb?

Figyelt kérdés

Írjátok meg légyszi, ki hogy érzi magát. Mikor mertek először tesztelni? Itt az Én görbém:

[link]

Engem egy kicsit aggaszt ez a 0,1 fokos visszaesés, remélem csak átmeneti. Mitől lehet ez? Írjatok minél többen. Drukkolok Magunknak. Köszi előre is válaszokat.

2009. márc. 27. 10:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

11:49 -es köszönöm!

'-jére nem várom vagyok!Igen nekem segitség kelett!mi már 2 éve probálkozunk sajna későn mentem dokihoz!Nekem mástünetem nincs hacsak az nem tünet hogy menzikor fájni szokott e melemm előte jopár nappal most nem fáj!Reménykedni nem merek!

2009. márc. 27. 22:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én 31-re nem várom, tegnap és ma pozitívat teszteltem! Reméálem tényleg nem jön meg és elhihetem!
2009. márc. 28. 09:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Ma reggel pozitív lett a tesztem :)))

első válaszoló voltam

2009. ápr. 1. 08:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia!én a második válaszoló voltam,én is pozitivat teszteltem ma reggel.gratula a babóhoz.
2009. ápr. 1. 09:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Neked is gratula második!:)
2009. ápr. 1. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!