Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31-re? Mit...

Ki nem várja 31-re? Mit éreztek? Görbék? Tünetek? Stb?

Figyelt kérdés

Írjátok meg légyszi, ki hogy érzi magát. Mikor mertek először tesztelni? Itt az Én görbém:

[link]

Engem egy kicsit aggaszt ez a 0,1 fokos visszaesés, remélem csak átmeneti. Mitől lehet ez? Írjatok minél többen. Drukkolok Magunknak. Köszi előre is válaszokat.

2009. márc. 27. 10:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kedves 10:31-es!

De jó, mármint úgy értem, hogy legalább, akkor nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Nekem csak egy szál volt, de nagyon nyúlik és fehér. Ez van már 3 napja. Napközben csont száraz vagyok, estére meg ez. Mi lehet ez? Szerinted reménykedjünk?

2009. márc. 27. 11:04
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem csak egyszer volt ilyen fehér szál, de mellette bő fehér folyásom van.

A barátnőm viszont 6 hetes, és még a múlt héten is azt mondta, száraz, és előtte sem volt különösebb folyása, úgyhogy szerintem bármi lehet, különbözőek vagyunk.

2009. márc. 27. 11:22
 13/25 A kérdező kommentje:

Persze, mondom Én napközben száraz vagyok, mint a sivatag.

Mindenkinek máshogy működik a teste. Remélem babásak vagyunk. Majd írd meg mi újság, jó? Sok sikert!

2009. márc. 27. 11:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Én is pozitív tesztet kívánok, drukk!!!!!
2009. márc. 27. 11:31
 15/25 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én 1 jére nem várom!Nekem van folyásom elég sok és krémes!De ez délután vagy este van mindig!Reggel és kora délután nincs folyásom!!!!

Én már csalodni nem akarok 1 hetet várom hogy tesztelhessek!most clostit szedtem és most minden oké volt!Kicsit feszült a méhem is valamelyik nap!másis van aki clostizott?

2009. márc. 27. 11:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Aki 1-ére nem várod: neked dupla drukk!

Mi még csak rövid ideje próbálkozunk, reméljük nem lesz szükség külső segítségre.

Vannak a folyáson kívül esetleg más tüneteid is?

2009. márc. 27. 11:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Miért csak annak dupla drukk, aki 1-re nem várja? Nekünk épp úgy szükségünk van rá, már ne is haragudj!
2009. márc. 27. 12:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 31-re (nem) várom. Nekem speciel kb. 20-a óra görcsöl a hasam, feszül a mellem, folyton "mindjártmegjön" érzésem van. Valószínűleg tényleg meg fog jönni sajnos, csak nem értem, miért jelekeztek ezek a tünetek ennyire hamar... máskor mindig csak menzi előtt max. 2-3 nappal.

2009. márc. 27. 14:00
 19/25 anonim ***** válasza:
A 10:58as vagyok. Ahoz képest,h 31re nem vártam,most megjött:( A többieknek pozitiv tesztet kivánok!
2009. márc. 27. 14:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Persze, hogy mindenkinek drukk :-), de aki clostit kap, ott valami probléma merült fel korábban, hogy rá kell segíteni a peteérésre, vagy nem jól tudom?

10.58-as: minden jót a jövő hónapban!

2009. márc. 27. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!