Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31-re? Mit...

Ki nem várja 31-re? Mit éreztek? Görbék? Tünetek? Stb?

Figyelt kérdés

Írjátok meg légyszi, ki hogy érzi magát. Mikor mertek először tesztelni? Itt az Én görbém:

[link]

Engem egy kicsit aggaszt ez a 0,1 fokos visszaesés, remélem csak átmeneti. Mitől lehet ez? Írjatok minél többen. Drukkolok Magunknak. Köszi előre is válaszokat.

2009. márc. 27. 10:05
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Hahó, csak Én vagyok így vele egyedül?
2009. márc. 27. 10:29
 2/25 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 31-re nem várom. Sajnos a görbéhez nem értek, én nem mérem a hőmet, még csak 2. hónapja próbálkozunk. Fájnak, hámlanak a mellbimbóim (főleg a jobb) a hasam is fájdogál, és állandóan szomjas vagyok, aminek meg is van az eredménye:-)

A teszteléssel én is bajban vagyok, nem vagyok túl türelmes:-)

Neked milyen tüneteid vannak?

2009. márc. 27. 10:31
 3/25 anonim ***** válasza:
Szia!én kb.2-ra nem várom,én szintén állandóan szomjas vagyok,és pisilni is rengeteget járok,kicsit szédelgek,de egyéb tünetem még nincs.Mondjuk ő már a 3.baba lessz,és az első kettőnél sem volt semmi tünetem,a pozitiv teszt elött.Folyásotok van?mert nekem egyik nap krémes,utánna semmi,mintha váltakozna.
2009. márc. 27. 10:35
 4/25 anonim ***** válasza:
[link] Második válaszoló vagyok,itt a görbém.
2009. márc. 27. 10:36
 5/25 anonim ***** válasza:
10.31-es vagyok, nekem kb. 1 hete bőséges fehér folyásom van.
2009. márc. 27. 10:41
 6/25 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok,nekem 4-5 napja van ez,hogy fehér krémes folyás,utánna semmi,és utánna megint fehér.Remélem babóca van a dologban.
2009. márc. 27. 10:51
 7/25 A kérdező kommentje:
Hát, vasárnap meg hétfőn görcsölgetett meg feszült a méhem. A melleim néha érzékenyebbek a kelleténél, de nem vészes. Egész nap száraz vagyok, de estére tusolás előtt mindig lesz egy szál nyúlós fehér valamimi, de csak egy nagyon vékony szál, és fehér. Tehát nem olyan mint PÉ-kor a tojcsis. Vasárnap és kedden éjjel hánytam is, szerdán éjjel "csak" kavargott a gyomrom. De most nagyon aggaszt ez a hő visszaesés. Mikor teszteljünk csajok? Ahogy írtam, Én nagyon félek megnézni. Melyik tesztet ajánljátok?
2009. márc. 27. 10:51
 8/25 anonim ***** válasza:
10.51-es vagyok,én megvárom a nemvárt napját,azt hiszem kibirom addig.Szerintem Qpidoval fogok tesztelni,mert az elég érzékeny.
2009. márc. 27. 10:54
 9/25 anonim ***** válasza:
Én is 31re nem várom,de én nem nézem a hömet.Nekünk ez az elsö honap,amikor nem védekeztünk.Kiváncsi vagyok én is.Egyébként semmi tünetem nincs,vagyis olyan nemsokára tuti megjön érzésem van.Én ha nem jön meg,elsején tesztelek,és lilivel,az van itthon.
2009. márc. 27. 10:58
 10/25 anonim ***** válasza:

10.31-es vagyok, szerintem mindegy a teszt márkája, de ha bizonytalan vagy, inkább vegyél két különböző fajtát.

Remélem kibírom tesztelés nélkül 31-ig.

Egyébként tegnap zuhanyozásnál én is találkoztam egy ilyen érdekes fehér szállal, ezelőtt még nem láttam ilyet.

2009. márc. 27. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!