Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk de nem jön...

Babát szeretnénk de nem jön mit tegyünk póz bármi ötlet?

Figyelt kérdés
hátulfekvő méhem van doki aztmondta már kettő hogy minden rendben van de nem jön a baba
2009. márc. 26. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked a hátrahajló méhed miatt a missziónárius póz lenne a legjobb. Normál esetben még dicsérik a kutya (hátulról történő) pózt is. Írogatták itt a lányok, hogy hatásos lehet, ha aktus után felmész gyertyaállásba. Nem tudom.

Én ittam cickafark, majd palástfű teát, hiszem, hogy ez is segített! Mi 8 hónapig próbálkoztunk.

Szedtem E-vitamint is, a párom is, napi 1 szem a 200 mg-osból. Jó, mert sejtújító!

2009. márc. 26. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Kutya póz , minden másnap sex , cickafark tea péig utána mensiig palástfű tea , folsav , e-vitamin, és sex után 30 perc nyugi sehova nem menni , nekünk bejött.

2009. márc. 26. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tippeket
2009. márc. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!