Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyünk? Van még valami...

Mit tegyünk? Van még valami ötlet ezeken kívül?

Figyelt kérdés
6 hetes iker fiaim vannak és refluxosak. Tudom,hogy mi a reflux,mert a lányomnak is volt és tudtuk kezelni. Ezt most nem! 6 hete egész nap sírnak a babáink. A tejet üvegből - besűrítve nutrilonnal- kapják, a tápszert szintén. Sajnos tejérzékenyek (vagyis valószínű,mert a testvérük is az, és ua. a tünetek)ezért tejmentes tápszert kapnak, így nem tudjuk kipróbálni a reflux-ellenes tápszert. Az ágyuk meg van döntve,és kapnak egy gastrotus nevű sav visszafolyást megakadályozó szirupot, minden étkezés után. Büfiznek rendesen. Ezek ellenére állandóan sírnak,de olyan fájdalmasan.Képesek egy nap 4-5-6 órát sírni egyszerre,majd 1-2 óra alvás után újra.Mindent visszabuknak:-(((Annyira sajnálom őket! Kérem aki tud valami okosat írja meg, bármilyen ötlet segíthet, csak mi kifogytunk:-(( Köszönöm!
2011. ápr. 16. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom....:(

az én fiam detto ugyanez volt, az első 3 hónapot szó szerint végigüvöltötte és tekergett a drágám, annyira fájt a hasa. mindent kipróbáltunk az espumisantól kezdve a gripe water, 6 féle tápszer, de végül csak az idő segített. 3 hónapos elmúlt, és mintha elvágták volna....

esetleg hasra rakni és dörzsizni a kis hátukat, az enyém ettől picit megnyugodott, ill. ha már nem bírtam, akkor babakocsi, levegő, ott mindig elaludt.

sajnos okosabbat nem tudok, ugyanis nekünk semmi nem szüntette meg a hasfáját, tényleg csak az idő.

kitartást nektek!!!

2011. ápr. 16. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

szia

ha ilyen súlyos a helyzet, akkor vissza kellene menni az orvoshoz, főleg, ha midig vissza is buknak mindent.

a nutritonnak segíteni kellene azért. nekem evés előtt kellett adnom a nutritont kis vízzel keverve, így egy iszonyat sűrű tejbegríz-szerű valami lett belőle, ezt kellett kanállal odaadnom, evés előtt.

2011. ápr. 16. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat! Hétfőn még vissza visszük őket a dokihoz,mert ami ijesztő: éjjel (és nem ma

először) visszabukta az egyikük a tejet, de kb. 3 órával az evés után és sajnos addig ficánkolt, hogy háton feküdt (pedig mindig az oldalára teszem és kitámasztom) és majd megfulladt...hang nélkül szenvedett, szerencsére ébren voltam és arra lettem figyelmes,hogy vadul kapálodzik. Annyira megijedtem! Szóval remélem lesz valami megoldás, ha nem akkor nagyon nagyon várom a 3.hónap végét...

2011. ápr. 17. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Légzésfigyelő van???Ebben az esetben nagyon-nagyon ajánlatos!!!Bár amúgy is ha nem ilyen bukós babáról van szó!
2011. ápr. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!