Ötlet, hogy mi lehet nálam a gond?
Tudom, hogy ez orvos dolga, de jártam már eleget, mégsem... És hátha valakivel történt ilyesmi, stb.
Már lassan 2 éve nem sikerül a baba. Látták a PCO-t, egy éve kezelnek. Áprilisban volt lapar műtétem, cisztákat kilőtték, átjárható vagyok és a hormonjaim a tökéletesre álltak be azóta. Closty kúra közben vagyok, már a 2. szünetes hónap, majd a 3. closty szedős kúra következik. Szépen érnek, s repednek a tüszőim, követték u.h.-on. A méhem hátrahajló, de amúgy minden életerősnek és tökéletesnek tűnik nálam.
Minden hónapban érzem a peteérés, együttlétek után, hogy próbál valami történni a hasamban, fájdogál, mozgás van odabenn, de soha nem teszteltem még pozitívat. Még annyi, hogy mindig elég vastag a méhnyálkahártyám, ezért régebben mindig azt hitték a nődokik, hogy terhes vagyok. Milyen probléma lehet nálam? Vagy egyszerűen az égiek csak később szánnak nekem kisbabát?
Köszi, ha írtok, néha már nagyon szomorú a sikertelenség.
bocsi de mi van hanem nálad van a probléma ??
a párok meddőségért 50% a pasik a felelősek
szerintem küld el a párodat is egy kivizsgálásra
ki tudja lehet h csak annyi a gond h kevesebb a spermium az ondóban
ja még annyit h a barátnőm volt ezzel így mindent végigjárt de semmi nem volt végül kiderült h a párjának volt kevesebb én nem jó minőségű spermiuma
beültetéssel megoldódott 2ikra sikerült
3as ikrek lettek .-))) mind a 3 okos értelmes és most 10 évesek .-)))
Sziasztok!
páromat a műtét előtt meg kellett nézni kötelezően, és nála is minden ok.
Akkor?
Lehet hogy kell nekem beültetés?
Kedves Utolsó!
Ijesztő volt olvasni, ahogy leírtad, amik velem történtek. És nektek csináltak az inszemek előtt összeférhetetlenségi vizsgálatot? És méhnyak,ill. nyálkahártya tenyésztést, h. nem -e pusztítják el a te méhnyálk. részecskéi a párod spermáját?
Mert én ezen agyalok, h. lehet, h ez a gond nálunk, a 3. clostys hónap után megyek tovább ezirányba, és csak utána inszemeznék...
Nagyon együtt érzek veled, és sok sikert kívánok, és lehet, hogy ha mindent abbahagysz és "feladsz", akkor utána megnyugszol, s magától jön a baba. De a lombik is lehet sikeres. De valamiért én magam kapcsán nem ezekben bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!