Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG/53 ovulációs mikroszkópnál...

PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell felnyúlni magunknak a mintáért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Szia! Hűűűű,veled izgulok! Tudod miért? Mert a páfrány lehet terhességet-mutató is! És az ovulációs teszt is lehet jósteszt, én is anno próbáltam nem várt mensi előtt, nekem is volt 2 csík, s abban a hónapban meg is fogant a kislányunk. És ez ovu teszt volt. Úgyhogy fel ne add!!

A görbékhez nem értek :(

Én megvagyok, voltam Pesten, a vér-eredményeim jók. És voltam Pécsett, jaj hazafelé nem volt légkondi a vonaton, majd bele pusztultam... Pestig vonattal kellett mennem. Páromnak van jogsi, nekem nincs, s párom volt a babával, így busz+vonat volt. Pécsett vért vettek, eredmény 2 hét múlva, de sajnos úgy néz ki hogy autoimmun betegségem van, ami nem gyógyítható max kezelhető. Még nem tudni, fogok-e látni a bal szememre. Most várakozok én is.

Sok sikert Nektek!!!

2011. júl. 17. 21:48
 32/40 anonim ***** válasza:
Szia, mi újság Nálatok?
2011. júl. 19. 20:40
 33/40 A kérdező kommentje:
Szió!Tegnap teszteltem egy nagy negatívat Gabriel-el :( Mára nem vártam,még semmi,csak akkor fogok újra tesztelni ha nem jön meg.Páfrány most nincs a mikimben.Hú veled izgulok én is,remélem minden rendben lesz,és lehet kezelni ezt a betegséget.Az én tanácsom az,h ne keseredj el emiatt,biztosan nehéz,de mondom,talán helyrejön!!!
2011. júl. 19. 21:01
 34/40 A kérdező kommentje:
Szia!Ma megint szép páfrányaim vannak :)2 napja már késik,és a mellbimbóm körül kék kis ereket fedeztem fel.A hasim is fájdogál úgy,mintha meglenne.Még nem élem bele magam,hisz 2 nemrég teszteltem negatívat :( Tudom a hőhöz meg nem értesz de az meg esik :(
2011. júl. 20. 16:22
 35/40 A kérdező kommentje:
A páfrányokról még annyit szeretnék írni,hogy nekem most nagyon erősek és nagyok.Ilyen még nem volt csak sok kisebb.Neked milyenek voltak amikor már babás voltál?
2011. júl. 20. 17:46
 36/40 anonim ***** válasza:
Szia, nekem végig páfrányok voltak. Közepesek. Én bízom abban hogy megfogant a baba és "csak" korán teszteltél. Megy a drukk!!!
2011. júl. 20. 21:38
 37/40 anonim ***** válasza:
2 napja késik, holnap lesz a 3.nap. Én a helyedben holnap tesztelnék.
2011. júl. 20. 21:38
 38/40 A kérdező kommentje:
szió,megjött..:) majd kövi hónap!
2011. júl. 21. 15:36
 39/40 anonim ***** válasza:
Szia, őszintén együttérzek Veled. nem sajnállak, mert azzal semmire sem mész. Akkor mától/tegnaptól új hónap, új ciklus. Új próbálkozások. Tudod hogy fejben sok minden eldől. Drukkolok!!!
2011. júl. 22. 15:15
 40/40 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! :) remélem te pedig jobban leszel!! :)
2011. júl. 22. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!