PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell
felnyúlni magunknak a mintáért?
Szia! Hűűűű,veled izgulok! Tudod miért? Mert a páfrány lehet terhességet-mutató is! És az ovulációs teszt is lehet jósteszt, én is anno próbáltam nem várt mensi előtt, nekem is volt 2 csík, s abban a hónapban meg is fogant a kislányunk. És ez ovu teszt volt. Úgyhogy fel ne add!!
A görbékhez nem értek :(
Én megvagyok, voltam Pesten, a vér-eredményeim jók. És voltam Pécsett, jaj hazafelé nem volt légkondi a vonaton, majd bele pusztultam... Pestig vonattal kellett mennem. Páromnak van jogsi, nekem nincs, s párom volt a babával, így busz+vonat volt. Pécsett vért vettek, eredmény 2 hét múlva, de sajnos úgy néz ki hogy autoimmun betegségem van, ami nem gyógyítható max kezelhető. Még nem tudni, fogok-e látni a bal szememre. Most várakozok én is.
Sok sikert Nektek!!!
2011. júl. 17. 21:48
2011. júl. 19. 20:40
33/40 A kérdező kommentje:
Szió!Tegnap teszteltem egy nagy negatívat Gabriel-el :( Mára nem vártam,még semmi,csak akkor fogok újra tesztelni ha nem jön meg.Páfrány most nincs a mikimben.Hú veled izgulok én is,remélem minden rendben lesz,és lehet kezelni ezt a betegséget.Az én tanácsom az,h ne keseredj el emiatt,biztosan nehéz,de mondom,talán helyrejön!!!
34/40 A kérdező kommentje:
Szia!Ma megint szép páfrányaim vannak :)2 napja már késik,és a mellbimbóm körül kék kis ereket fedeztem fel.A hasim is fájdogál úgy,mintha meglenne.Még nem élem bele magam,hisz 2 nemrég teszteltem negatívat :( Tudom a hőhöz meg nem értesz de az meg esik :(
35/40 A kérdező kommentje:
A páfrányokról még annyit szeretnék írni,hogy nekem most nagyon erősek és nagyok.Ilyen még nem volt csak sok kisebb.Neked milyenek voltak amikor már babás voltál?
Szia, nekem végig páfrányok voltak. Közepesek. Én bízom abban hogy megfogant a baba és "csak" korán teszteltél. Megy a drukk!!!
2011. júl. 20. 21:38
2 napja késik, holnap lesz a 3.nap. Én a helyedben holnap tesztelnék.
2011. júl. 20. 21:38
38/40 A kérdező kommentje:
szió,megjött..:) majd kövi hónap!
Szia, őszintén együttérzek Veled. nem sajnállak, mert azzal semmire sem mész. Akkor mától/tegnaptól új hónap, új ciklus. Új próbálkozások. Tudod hogy fejben sok minden eldől. Drukkolok!!!
2011. júl. 22. 15:15
40/40 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! :) remélem te pedig jobban leszel!! :)
Kapcsolódó kérdések: