PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell felnyúlni magunknak a mintáért?
Felesleges felnyúlni. Nyálból sokkal egyszerűbb mintát venni, ugyanolyan jó az is. Hidd el nekem. Mi amikor megvettük, a 2. hónapban megfogant a kislányunk, aki múlt héten volt 1 éves ! :)
Ha bármiben segíthetek a használatával kapcsolatban, írj nyugodtan :)
Szóval reggel nyálminta vagy akár napközben is, de előtte kb fél órával ne egyél és ne igyál.
Szia, első vagyok. Igen, a nyál is teljesen tökéletes. Nektek is sikerülni fog, ne adjátok fel.
Sőt, nekem "orákulumnak" is bejött a PG53, azaz amikor megfogant a baba, még a nem várt mensi előtt is ugyanolyan fa-mintákat láttam mint az ovuláció idején. Pedig akkor üres karikákat kellett volna, de a PG53 már mutatta a babát! És akkor még a terhességi teszt is negatív lett. Rá pár napra lett csak pozitív.
Én is olvastam ellenérveket, de ki ezt próbálja ki, ki azt. Nekünk bevált, én azóta is ajánlom másoknak. Sőt, ha majd tervezzük a 2. babát, akkor is előszedem a szekrényből :)
Nekem nem volt a ciklusom pontos, 28-32 nap között váltakozott, ezért volt szükség a PG53-ra. Szerintem egy okos dolog.
Megint én.
Pontokat nem nagyon kellene látni... Vagy karikákat látsz és akkor nem vagy fogamzóképes azokban az órákban. Vagy páfrányszerűséget kellene látni, s akkor vagy fogékony a teherbeesésre.
Szerintem te karikákat láttál, semmit nem csináltál rosszul. Most lenne a fogamzóképes időd a naptár szerint? Mert ha igen, akkor napközben is lehet nézni a mikroszkópot, változhat.
Mikor volt az utolsó mensid első napja?
Persze, ha tudok segítek :)
Június 19. volt a mensid első napja, akkor ma (06.29) még csak a 10. napon vagy. Nem is "kell" még páfrányt látnod. Általában a 14. nap körül van az ovuláció. Azaz, ha 28 napos lenne a ciklusod, ami ugye nem feltétlenül annyi, akkor kb vasárnapra esne (07.03.). Teherbe esés ovulációs napon, illetve azt követő 1, de max 2 napig esélyes. Azaz vasárnap-hétfő, max kedd. De ugye nem tudjuk előre az ovulációt, mert lehet 15-18-20, akárhanyadik napon is.
Páfrányt én tüszőrepedés előtt 3 nappal láttam, s utána is 3 napig. Azaz nekem 6 napig volt páfrány. Tehát ha Rólad van szó, s ha mondjuk ebben a hónapban 28 napos lenne a ciklusod, akkor csütörtök-péntek-szombat páfrány TÜSZŐREPEDÉS ELŐTT, vasárnap páfrány OVULÁCIÓ, s hétfő-kedd páfrány OVULÁCIÓ UTÁNI IDŐ.
Amit tanácsolni tudok, az az, hogy ha elkezdesz páfrányt látni, onnantól 2-3 nap s ovuláció. Mi azon az egy héten amikor páfrányok voltak, napi 2x voltunk együtt. Minden nap. Van aki ezt nem javasolja, mondván, nem termelődik elég sperma a férfinél, de nekünk bevált. Itt szuszog a kis Dalma a kiságyban, éppen ebéd utáni pihi van. Apa meg a másik szobában szuszog, mert éjszakás :)
Visszatérve rád, elvileg péntek körül vagy utána 1-2 nappal már páfrányokat fogsz látni...
Visszanézek ide s várom a fejleményeket én is :) Drukkolok!!!
Myra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!