Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG/53 ovulációs mikroszkópnál...

PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell felnyúlni magunknak a mintáért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Szia, én a görbékhez nem értek, én nem mértem a hőt, nem is tudom mit kell figyelni :( Nekünk teljesen bevált a mikroszkóp.

A testhelyzet az együttléthez igazából mindegy, annyi ami fontos, hogy utána ne kelj fel rögtön, hanem kicsit maradj fekve. Mert ugye a gravitáció ellen csak így tudunk tenni, hogy fekve maradunk...

Most én is Veled izgulok :) Még ha 1-2 hónapot várni is kell, akkor is sikerülni fog, s ki tudja, hátha már most!

Mi 31 évesek voltunk mindketten, amikor a babáról döntöttünk. Ti mennyi idősek vagytok? Nem mintha lenne jelentősége :)

2011. júl. 3. 19:27
 22/40 A kérdező kommentje:
Köszi,jólesik,h izgulsz velem :) Én 27 vagyok,bocsi,októberben leszek annyi,a párom meg jövő hónapban 30.Az az igazság,h nem nagyon bízom ebben a hónapban sem,nem tudom elhinni,h sikerülhet,egyre gyakrabban gondolok arra,h van vmi gond velem,vagy vele.Fél év nem sok idő,de idő..Megkérdezhetem ti mennyi ideig próbálkoztatok?Tegnap láttam szép páfrányokat nyálból,mára sajnos eltűntek..De tegnap cervix váladékból is karikák voltak..Ilyenkor mi történhetett?Vagy nincs gond ezzel,lényeg,h láttam?
2011. júl. 3. 21:11
 23/40 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem voltam gépnél, sajnos orvosokhoz járok (más betegség miatt), Pesten voltam vizsgálatokon.

Nekünk a 2. hónapban sikerült a baba, hamar érkezett. De azt mondják, 1 év még normális idő. Tehát Nektek a fél év ( bár tudom, soknak tűnik ) nem számít soknak. A dokik sem kezdenek vizsgálódni 1 év előtt. Főleg mert fiatalok vagytok.

Nem tudom, nekem olyan sosem volt hogy páfrány, utána eltűnik, s még ovuláció sem volt :(

Most mi a helyzet, mit látsz?

A lelki hozzáállás a nő részéről nagyon sokat számít, nem szabad azon görcsölni hogy nem fog sikerülni. Arra kell gondolni hogy sikerülni fog :)

2011. júl. 6. 13:24
 24/40 A kérdező kommentje:
Szia!Remélem nincs baj!Kérdezősködni nem akarok,hátha nem akarod megosztani itt.Most az a helyzet,hogy 2 napig láttam páfrányt utána meg buborékok voltak,és most is..Az az érzésem,h ez a hónap sztornó még ha próbálok úgy hozzáálni,h sikerült,akkor is.Az az igazság nem merek úgy hozzáállni h biztosan sikerül,annál nagyobbat csalódok.De mindennap szeretkeztünk :)Köszönöm a sok biztatást!!!
2011. júl. 6. 16:17
 25/40 anonim ***** válasza:

Nem akarlak a problémáimmal terhelni, a lényeg annyi hogy egy nagyon ritka betegségem van, most vizsgálódnak hogy mi az. Itt helyben nem is ismerik ( megyeszékhely pedig ), Pestre járok vizsgálatokra. A pesti kezelőorvosom gondol egy autoimmun betegségre, emiatt jövő héten mennem kell Pécsre, ott van egy professzor aki fogad engem a sok leletemmel együtt. Elment a látásom a bal szememre 2,5 hónapja, s ennek az okát keresik. Szemészek, neurológusok, endocrinológus, hematológus, belgyógyász....minden eredményem negatív. De majd rendbe jövök, bízok benne s nem adom fel. Jobb szememmel látok rendesen, jelenleg a ballal csak körvonalakat azaz szinte semmit.

Háááát, ha csak 2 napig volt páfrány, az vagy azt jelenti hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, elképzelhető ez is. Vagy azt, hogy Neked gyengébben mutatja és csak az ovuláció napját mutatta s akkor volt páfrány. Amit tudtatok, megtettetek, sajnos várni kell de azért a mikroszkópot reggelente nézd meg szerintem. Pár perc s abból baj nincs. És nehogy feladd!!!! :))

2011. júl. 6. 21:22
 26/40 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm,te se add fel!!Őszintén kívánom,h jöjj rendbe!Vagy legalább tudják mi az és megfelelő kezelés mellett helyrejössz.Szerintem se sikerült ez a hónap,de majd megírom :)
2011. júl. 7. 18:00
 27/40 anonim ***** válasza:

Veled izgulok én is :) Új hónap, új remények, és tényleg közhely, de NE add fel. Sikerülni fog!!!

Igen, jövő héten szerdán Pest, csütörtökön Pécs, s naná hogy én sem adom fel, itt a tündéri kislányom és az imádnivaló Párom, már csak miattuk is kitartok :)

2011. júl. 8. 19:30
 28/40 anonim ***** válasza:
Szia, én vagyok, mi újság Nálatok? :)
2011. júl. 13. 17:39
 29/40 A kérdező kommentje:
Szia!De jó :)Örülök,h érdekel mi van velünk :)Az a helyzet,h páfrányokat azóta sem láttam,csak 2 napig,akkor együtt voltunk és a napokban kell megjönnie.A tüneteim hasonlóak mint az eddigi vérzéseim előtt mellfájdalom,pattanások stb.Viszont a hőm 37 ami biztató,de nem élem bele magam.Igaz írtad te nem mérted magad és görbét sem vezettél.A többiek a görbém alapján egyöntetűen írják,h nem volt peteérésem :(És te hogy vagy???
2011. júl. 13. 18:30
 30/40 A kérdező kommentje:
Szia!A görbe dolgot hagyjuk,mert semmi sem biztos,már mondták,h lehet mégis volt peteérésem :)A hőm továbbra is 37,és képzeld páfrányokat látok.3 napom van a nem vártig,nincs itthon tesztem,csak ovu tesztem,kiváncsiságból ellőttem egyet és kijött egy halványabb de látható második csík is.tudom nem erre való :)Veled mi van??
2011. júl. 16. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!