PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell felnyúlni magunknak a mintáért?
Szia, én a görbékhez nem értek, én nem mértem a hőt, nem is tudom mit kell figyelni :( Nekünk teljesen bevált a mikroszkóp.
A testhelyzet az együttléthez igazából mindegy, annyi ami fontos, hogy utána ne kelj fel rögtön, hanem kicsit maradj fekve. Mert ugye a gravitáció ellen csak így tudunk tenni, hogy fekve maradunk...
Most én is Veled izgulok :) Még ha 1-2 hónapot várni is kell, akkor is sikerülni fog, s ki tudja, hátha már most!
Mi 31 évesek voltunk mindketten, amikor a babáról döntöttünk. Ti mennyi idősek vagytok? Nem mintha lenne jelentősége :)
Ne haragudj, nem voltam gépnél, sajnos orvosokhoz járok (más betegség miatt), Pesten voltam vizsgálatokon.
Nekünk a 2. hónapban sikerült a baba, hamar érkezett. De azt mondják, 1 év még normális idő. Tehát Nektek a fél év ( bár tudom, soknak tűnik ) nem számít soknak. A dokik sem kezdenek vizsgálódni 1 év előtt. Főleg mert fiatalok vagytok.
Nem tudom, nekem olyan sosem volt hogy páfrány, utána eltűnik, s még ovuláció sem volt :(
Most mi a helyzet, mit látsz?
A lelki hozzáállás a nő részéről nagyon sokat számít, nem szabad azon görcsölni hogy nem fog sikerülni. Arra kell gondolni hogy sikerülni fog :)
Nem akarlak a problémáimmal terhelni, a lényeg annyi hogy egy nagyon ritka betegségem van, most vizsgálódnak hogy mi az. Itt helyben nem is ismerik ( megyeszékhely pedig ), Pestre járok vizsgálatokra. A pesti kezelőorvosom gondol egy autoimmun betegségre, emiatt jövő héten mennem kell Pécsre, ott van egy professzor aki fogad engem a sok leletemmel együtt. Elment a látásom a bal szememre 2,5 hónapja, s ennek az okát keresik. Szemészek, neurológusok, endocrinológus, hematológus, belgyógyász....minden eredményem negatív. De majd rendbe jövök, bízok benne s nem adom fel. Jobb szememmel látok rendesen, jelenleg a ballal csak körvonalakat azaz szinte semmit.
Háááát, ha csak 2 napig volt páfrány, az vagy azt jelenti hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, elképzelhető ez is. Vagy azt, hogy Neked gyengébben mutatja és csak az ovuláció napját mutatta s akkor volt páfrány. Amit tudtatok, megtettetek, sajnos várni kell de azért a mikroszkópot reggelente nézd meg szerintem. Pár perc s abból baj nincs. És nehogy feladd!!!! :))
Veled izgulok én is :) Új hónap, új remények, és tényleg közhely, de NE add fel. Sikerülni fog!!!
Igen, jövő héten szerdán Pest, csütörtökön Pécs, s naná hogy én sem adom fel, itt a tündéri kislányom és az imádnivaló Párom, már csak miattuk is kitartok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!