Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG/53 ovulációs mikroszkópnál...

PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell felnyúlni magunknak a mintáért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:40
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Kedves Myra!Köszönöm,h segítesz jó,hogy akadnak ilyen emberek :)Annyit még hozzáteszek,hogy legutóbb majdnem 1 hetet késett a havim.Nem szokott,szóval jól kitolt velem :S Amúgy minden hónap 12-13-án szokott jelentkezni.Szerintem most csak amiatt késett,hogy a múlt hónapban Londonban voltunk és előtte sokat idegeskedtem (de ez már más történet)De kár volt,mert nagyon jó volt!:)Ettől függetlenül várom a páfrány mintát mostanában :)Én is úgy tudtam,h 2 naponta ajánlott ilyenkor,de most hallgatni fogok rád :)És ha nem sikerül,akkor is köszönöm a segítségedet!Biztosan aranyos a kis Dalma :)Az én párom meg jövő héten lesz éjszakás.Akkor még majd írok mi a helyzet :)
2011. jún. 30. 12:48
 12/40 anonim ***** válasza:

Múlt hónapban Londonban? Az igen! :) Biztosan csodaszép volt. Én még nem voltam ott. Mi a múlt héten voltunk Egerben egy 4*-os szállodában wellness napokon, a kislánnyal. Remek volt az is. Kisbaba mellett egyelőre marad a belföld, az is csak 2-3 nap egyszerre. Még majd ősszel tervezünk egy ilyen wellness utat.

Nem kell idegeskedni a páfrányok miatt, attól csak rosszabb, mert a lelkiállapot is kihat, tudod. Jönnek majd :) Hétvégére. És akkor mindent bele a Pároddal.

Hm, az éjszakás műszak fárasztó, gondolom Neked is, mert napközben alszik a Párod s neked csendben kell lenni, bár ha dolgozol napközben akkor nincs gond.

Dalma igen, aranyos, már van 2 foga és a bútorok mellett szépen lépeget. Éjszaka alszik végig, 2 hós kora óta, úgyhogy nagy szerencsénk van vele, tudunk aludni mi is.

Sok sikert és össze fog jönni, meglátod!!! :)))

2011. jún. 30. 17:57
 13/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,majd még jelenkezem mi újság vagy ha kérdésem támad ha nem gond :D
2011. jún. 30. 22:52
 14/40 A kérdező kommentje:
Szia!Végre megtapasztaltam milyen is a páfrány minta élőben :)És képzeld el,h nyálból!Az lehetett a gond,h igen keveset kentem rá,ezért láthattam pöttyöket.Viszont azért azt hozzáteszem,h volt ott karika is még de csak elvétve,lehet most alakul át :)Ez ma reggeli eset,tegnap még full karikák,de tegnap este is együtt voltunk,meg ma reggel is,meg ma este is együtt leszünk :)Még lehet egy kérdésem?Most peteérésem lehet,vagy tüszőérés,vagy ovuláció?Előre is köszönöm válaszodat! :)
2011. júl. 2. 12:32
 15/40 A kérdező kommentje:
ja bocsi hülye vagyok,hiszen szépen ezt leírtad már nekem,ha páfrányt látok utána 2-3 nap és ovu :)akkor tüszőrepedés előtt lehetek most igaz?
2011. júl. 2. 12:37
 16/40 anonim ***** válasza:

Szia, nagyon örülök, látod jól számoltuk hogy hétvégére kb jönnek a páfrányok. Tényleg örülök :)))

Igen, ma van szombat, akkor vagy vasárnap vagy hétfőn lesz ovulációd. Most a napokban ( ha sikerül ) szerintem minden nap legyetek együtt, akár 2x is... ha a Párod bírja :)

Nagyon de nagyon drukkolok!!!!

2011. júl. 2. 13:30
 17/40 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem tegnaptól van páfrány, akkor vasárnap és hétfőn esélyes az ovuláció, de még kedden is. Így az együttlét innentől szerdáig mehet :)))
2011. júl. 2. 13:32
 18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,igazad volt :)Úgy lesz,bírni fogja :D És még egy hülye kérdést engedj meg: milyen pózban ajánlott inkább?
2011. júl. 2. 14:04
 19/40 A kérdező kommentje:

Csatolom a görbémet,bár sokat lehet nem mond még:

[link]

2011. júl. 2. 14:14
 20/40 A kérdező kommentje:
Te mérted a hődet amúgy?
2011. júl. 2. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!