PG/53 ovulációs mikroszkópnál aki használja meddig kell felnyúlni magunknak a mintáért?
Múlt hónapban Londonban? Az igen! :) Biztosan csodaszép volt. Én még nem voltam ott. Mi a múlt héten voltunk Egerben egy 4*-os szállodában wellness napokon, a kislánnyal. Remek volt az is. Kisbaba mellett egyelőre marad a belföld, az is csak 2-3 nap egyszerre. Még majd ősszel tervezünk egy ilyen wellness utat.
Nem kell idegeskedni a páfrányok miatt, attól csak rosszabb, mert a lelkiállapot is kihat, tudod. Jönnek majd :) Hétvégére. És akkor mindent bele a Pároddal.
Hm, az éjszakás műszak fárasztó, gondolom Neked is, mert napközben alszik a Párod s neked csendben kell lenni, bár ha dolgozol napközben akkor nincs gond.
Dalma igen, aranyos, már van 2 foga és a bútorok mellett szépen lépeget. Éjszaka alszik végig, 2 hós kora óta, úgyhogy nagy szerencsénk van vele, tudunk aludni mi is.
Sok sikert és össze fog jönni, meglátod!!! :)))
Szia, nagyon örülök, látod jól számoltuk hogy hétvégére kb jönnek a páfrányok. Tényleg örülök :)))
Igen, ma van szombat, akkor vagy vasárnap vagy hétfőn lesz ovulációd. Most a napokban ( ha sikerül ) szerintem minden nap legyetek együtt, akár 2x is... ha a Párod bírja :)
Nagyon de nagyon drukkolok!!!!
Csatolom a görbémet,bár sokat lehet nem mond még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!