A vaterán található terhességi és ovu tesztekről mi a véleményetek? Aki használja (ta), érdemes rendelni?
Három éve nem jön a baba és az orvosi tortúrákat és vitaminokat már végig jártam így még az ovu teszt amiben bízom!Köszönöm előre is a válaszokat!
Gy/31
Én azt nem próbáltam, de megadom a címet, ahonnan én rendeltem. Ezzel nem volt gondom.
Köszönöm a címet!Meg néztem és azt hiszem én is onnét fogok rendelni!Remélem neked már segített és hamarosan én is végre a boldog anyukák közé tartozhatok!
Gy.
Szia!Majdnem ezt a kérdést tettem fel Én is!
Nos hallottam Én is a vaterásról jót is rosszat is!
Veled együtt várom a válaszokat!
Első vagyok:)
Most vagyok 33 hetes:)
Próbálkoztunk a teszt nélkül is, de amikor összejött, akkor pl. pont egy pozitív ovulációs teszt után voltunk együtt nagyon sokat.
Remélem nemsokára a terhességi teszted is pozitív lesz!:)
SOK SIKERT!!!!
Köszönöm lányok a válaszokat!Mivel tegnapra nem vártam a mensim ciklus.hu szerint és eddig még nem is jött meg várok még egy-két napot és ha esetleg ismét csalódnom kell át gondolom,hogy vaterás vagy a babaprojektes teszt legyen!Annó vettem már gyógyszertárban Gabrielt(ovu)de az nagyon drága és ezért is vonnz a vaterás mert jóval olcsóbb de nem szeretnék még hónapokat el lőni hibás teszt miatt de meggyőző amit írtatok és még egyszer köszönöm!!!Sorstárs válaszolónak pedig kívánom,amit magamnak is,hogy mihamarabb a terhességi teszten is lássuk azt a hőn áhított két csíkot!!!
Szép napot mindenkinek!!!
Gy.
Ki maradt!!!!33.hetes kismami gratulálok nagyon boldog baba várást és jó egészséget kívánok nektek!!!
Reményt ad amit írtál és ezt külön köszönöm!!!
Gy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!