Mi a véleményetek a Vaterás ovu és terhességi tesztekről? Megbízhatóak?
Olcsónak olcsó.Meg is kaptam amit rendeltem.Kérdésem még az lenne,hogy aki használt ilyen tesztet,pl:terhességit,tényleg megbízható?Terhesség esetén tényleg korán kimutatja,ha van baba?A papíron az áll,hogy 10-es érzékenységű?Valóban így van?
Köszi a válaszokat.
Én ilyet vettem egyszer!Nagyon jó minőségűek, hiszen ezek kórházi tesztek!Vagy egy raktárból, vagy egy kórházból szerzik be őket!É kórházban dolgoztam és ott láttam hogy a nőgyógy laborban is ilyet használnak!Teljesen megbízhatóak!Nekem azonnal kimutatta hogy kismama vagyok!
Én is próbáltam, megbízhatóak, nyugodt lehetsz.
Az ovu teszt pedig nálam bevált jóstesztnek is, azaz már a terhességi teszt előtt is mutatta a babát. Aztán persze a terhességi teszt is.
Sok sikert!
21 hetes kismama
Én is próbáltam. Az első ovutesztelős hónapban teherbe is estem, és próbálgathattam a terhességi teszteket is. :-) Ovu után 12 nappal már pozitívat is mutatott. legközelebb is ilyet használok majd, a második babánál. Nem fogok méregdrága gyógyszertári meg drogériás tesztekre költeni.
29h km
Nekem is ilyen tesztem van amit a képen/linken küldtél kedves Első.
A többieknek is köszi a válaszokat,akor nyugodt vagyok,mert senki semí írta,hogy rosszak ezek a tesztek:)
Én még csak ma vagyok az 5-ik dpo-n,majd úgy egy hét múlva kezdek jóstesztelni.Csak azt nem tudom hogy kell:(Reggeli elsőből mindennap?Ugye?
Van ovu,-és terhességi teszt is.De úgy tudom,hogy jóstesztkénz hamarabb kimutatja az ovu--ha van baba.
Szerintem most sem jött össze,pedig nem rajtunk múllott,mert jókor voltunk eggyütt.De ha eddig nem jött össze,akkor miért pont ebben a hónapban sikerülne?
Azt mondják,a remény hal meg utoljára.Háát,ezért próbálkozom most ezekkel a tesztekkel.Sokba nem került,és legalább ezt is kipróbálom.
Sajnos már rengeteg pénzt fizettem a drága tesztekért,talán az olcsó fog + mutatni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!