Az interneten rendelt terhességi tesztek megbízhatóak?
Régebben rendeltem a Vat.eráról teszteket, nincs külön doboza, csak egy fólia, és abban a papír csík, maga a teszt. Most lenne rá szükségem, 26-án kiszakadt az óvszer, és szeretném tudni, hogy terhes lettem-e. Holnap kellene megjönnie, de egyébként a ciklus 10.napján voltunk együtt. Már 3 tesztet csináltam, mind negatív. Viszont fáj a cicim, 2x akkora lett, hányingerem van, szédülök, picit görcsöl a hasam, sűrűn járok wc-re.
Mikor mutat biztos eredményt a teszt? Vagy egyáltalán jó ez a fajta, amit vettem?? Mert csak 85 ft volt egy darab, de nem tudom, mennyire megbízható...
igen :) nem várt napján egyértelmű 2 csíkos lett. feltételezem, hogy pár nappal előtte is lett volna egy halvány csík rajta
8+5 hetes
megbízhatók maxximálisan. alá tudom támasztani.
ennél már csak 1 jobb teszt van és az a qpidó.ugyan azon a napon 3x erősebb csikom lett mint one steppel. de azon is látható volt aminek látszani kelett.
Mindegy melyiket csak Mária Romed-et ne.
Az engem is becsapott. Írd be a keresőbe oldalt. Szép kis tapasztalatokat találsz róla.
Én is vaterásat használok. A tesz megbízható az ovutesztel nem vagyok megelégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!