Mi a véleményetek a HITELSHOP-ról? Megbízhatóak? Valóban kifizetik az igényelt hitelt még BAR listásoknak is? Sok rosszat hallani az interneten hitelt igérőkről. Nem szeretnék éveket várni a pénzre úgy, hogy közben fizetem a törlesztőrészleteket!
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 14:27
1/5 anonim válasza:
Aki bár-listásoknak kölcsönt ad, az nem normális!
3/5 anonim válasza:
Aktív bar-osnak én se adnék hitelt de a passzívnak aki már visszafizette talán igen. A KHR (volt BAR)-ről le lehet kérni mikor milyen módon került fel rá és ha visszafizette azt milyen úton mennyi idővel a felkerülése után. Ezeket megvizsgálva talán nyújtanék hitelt persze a kockázat miatt picit magassabb (+ 1-5%)kamattal. (mielőtt jönnének az e-mailek nem vagyok pénzügyi emberke nem tudok segíteni csak a gondolatom jegyeztem le:) )
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de SENKI se a kérdésemre válaszolt!! nem tudtam meg SEMMIT a cégről.....
2010. febr. 22. 13:03
5/5 anonim válasza:
Az első és a harmadik hozzászólótól,csak annyit kérdeznék,hogy miért ilyen negatív az aktív bárlistásokkal szemben????????????? Talán egy munkahely elvesztéséből kifolyólag lett aktív vagy bármilyen rossz helyzet miatt????????? Ne akarja átélni egyikőtök se ezt a helyzetet.Én nap mint nap találkozok ilyen ügyfelekkel.
A kérdezőnek meg annyit üzenek,hogy ezt a céget nem nagyon ismerem.Ha segítség kell keress meg emailban.Segítek szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!