Veletek hogy volt? Érzitek 5-6-7 hetesen már, hogy lakik odabent "valaki"?
Olyan érzés, mintha picit feszülne a hasam, vagyis azt érzem, hogy "van".
Nektek milyen volt??
6 hetes vagyok.
Én is 6 hetes vagyok. Tegnap teszteltem pozit:) Amíg nem látom uh-on, hogy jó helyen van-e kicsit ideges vagyok. Nagyon erős lett a tesztem, erősebb a t mint a c csík.
Én is érzem az alhasi feszülést és mensis görcsöket. Kedves kérdező Te voltál már uh-on?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó. Nem, még nem voltam, én is ideges vagyok amíg nem látom hogy jó helyen van-e. Szerdára van időpontom. Alig várom..Neked milyen tüneteid vannak?
Nálam se mellfeszülés, picit néha érzékeny a mellbimbóm, főleg tusolásnál, hamarabb megéhezek, és az éhséget már nem bírom ki órákig:)
Utolsó vagyok.
Nekem nagyon fájnak a mellei, alig lehet hozzá érni, aludni is cicitartóban alszom. Émelygek de még nem jellemző. Fáradt vagyok, de viszont éjszaka nem bírok aludni és hasmenésem is van:( Mensis görcsök és derékfájás. Itt a tesztem tegnapi:
Remélem mindkettőnknek rendben lesz minden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!